Scudo Sports

Frene basınca yanan stop lambaları

Sigma nın fren lambasını alıp bir kez kullanma imkanım oldu, sürüş sonrasın da maalesef yerinde yeller esiyordu. Fren teline sıkıştırmak dışın da başka önlem almak gerekiyor.

Scudo
Sigma nın fren lambasını alıp bir kez kullanma imkanım oldu, sürüş sonrasın da maalesef yerinde yeller esiyordu. Fren teline sıkıştırmak dışın da başka önlem almak gerekiyor.
İki farklı bisikletimde toplam 3 yıl kadar sorunsuz kullandım. Şansınıza vidası sağlam sıkılmamış olabilir sizin lambanızın, üzüldüm. Çok faydalı bir eser netekim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: smhkvs
İki farklı bisikletimde toplam 3 yıl kadar sorunsuz kullandım. Şansınıza vidası sağlam sıkılmamış olabilir sizin lambanızın, üzüldüm. Çok faydalı bir eser netekim.

Tel de sıkıntı oluşturmadan dikkatli bir şekil de olabildiğince sıkmıştım. Teflon kaplı teller de belki daha da fazla sıkılabilir. Yine de küçük bir halka ile fren teline tutturmak da fayda var, titreşimler de gevşeyip düşerse en azından asılı kalsın.

Kaliteli ürünler üreten Sigma firmasının minik fren lambasını tavsiye ederim. Hatta gran fondo organizasyonlarında katılım ücretine dahil edilip herkese takması zorunlu yapılması gerekir diye düşünüyorum.

Tel ile çalışan frenlerin birçoğuna uyan minyatür ışık: Sigma Brakelight, şu sıralar 40 TL'ye bulunabiliyor iç piyasada.
226181 dosyayı görüntüle

(link)

Benim de bunun aynısı ama farklı marka olanından vardı.Bir süre memnun bir şekilde kullandım fakat bir gece turdan dönerken yerinde olmadığını fark ettim.Açıkçası sele borusuna bağlanan stop lambaları daha iyi
Bende şu üründen var diğerine göre hem daha fazla ışık veriyor hem de göze daha hoş geliyor ayrıca freni algılayıp ışık birden fazlalaşıyor 4-5 sn sonra yine aynı şekilde yanmaya devam ediyor

Dosyalar

• Screenshot_20200511-143553.jpg
    Screenshot_20200511-143553.jpg
    166,9 KB · Okunma: 33
Geri