Scudo Sports

Fren yağ kapağının kırılması

JusTiMe

Siyah Bisiklet Delisi
Tepki
1.079
İsim
emre
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar bisikletimin üstündeki şeyleri yenilemek amacıyla st-m4050 vites fren kolu almıştım. Dün kolun kırılmış olduğunu buldum ondan önceki gün ise ön frenin havasını alarak yağını değüiştirememişlerdi. Suçu da benim onları takmadan önce düşürdüğüm zamanla 1 tuttular oysaki o düştüğü sıralarda bırakın kolları gidon bile kadroya tam takılmamıştı. Sonuç olarak bu kapak ben kırmadıysam onlar kırmadıysa nasıl kırılmıştır? Kapağı 1 an olsun ellemedim, üstelik havasını bile almadım bisikletin, ne yapabilirim acaba? Bu kollardan 2.alışım üstelik :( Yorumlardan fark etmişsinidir. Frenin havası alınamadı bu da ayrı 1 dert bisikletçinin asıl ustası bakalım o yapacakmış bugünde

Scudo
Bisiklet çilerde çoğunluk hep böyle işi düzgün yapmasa bile para talep eder üstüne de sizi azarlamaya sizi haksız göstermeye çalışırlar. Kısacası paranizla rezil olursunuz. Hayır bir de çok bilgili olduklarını düşündükleri için egoları yok mu insanı çileden çıkartıyor. O yüzden mümkün olduğunca herşeyi kendim yapıyorum veya bisikletçi dostlarımdan yardım alıyorum.

@Yetkin benimkisi bana karşı insaflıdır o konuda koskoca 9 vites seti almıştım neleri kapsıyor biliyorsundur kollardan tut jant ayarına kadar 150tlye yapmıştı. bu sefer ise kolları takmak aktarıcıyı ayarlamak►maşa borusunu kısaltmak ◄(sence yapsam mı?). Bunları 30-40tlye yapacağını söyledi...

Karar size kalmış ben tamir seti alacağım. Zaten bir çok şeyi kendim yapabiliyorum tek eksiğim bisiklet için olan özel aletler. Akort sehpam da olursa bu iş tamamdır.

@Yetkin bende de tek eksik olan akort sehpası

Baya insaflıymış cidden. :koptum: Bu adamı niye bu kadar seviyorsun bilmem ama pek iyi bir usta olmadığı belli.

@OnurÖzdağ Bisikletçi olduğu için sevmiyorum zaten 1 faydaları yok bana kendi kişiliklerinden dolayı severim. Benim bisikletimi yaptırmak istiyorsam gün boyunca onlarla dururum yapana kadar gitmem :D

Geri