kullanışlı olmasına kullanışlı da önemli olan trafikteki diğer unsurlar tarafından farkedilebilir olması bence .Sanmıyorum ki çoğu sürücü sizin verdiğiniz sinyali farketsin ve ona göre manevra yapsın
Merhaba, bu ürünü eski bisikletimde kullanıyordum ki birebir aynısıdır. Tek kelimeyle komik bir aygıt. Yani arasında 20 cm farkı olan lamba inan farkedilmiyor. Elini kullanman daha güvenli. Fren lambası da frene basmadığın zaman zayıf ve farkelir mi? Karanlık bir yerde evet ama bir sokak lambasının altında gizli hedefsin. Bu arada frene basınca güçlü yanması için de şu methodu kullanmışlar. V frenin üst zamasingozunda frene bastığında sıkışan bir plastikimsi var, hani şu bağlantı noktasını da gizleyen. İşte onu oraya, o siyah plastiğin yerine takıyorlar. Ki benimkinde hep oynayıp duruyordu. Çap olarak daha büyük çünkü. Aktarabileceklerim bu kadar. Sendeyiz birand
benim eski bisikletimde vardı hatta aaapppp aynısıyda 14,50 tl ye almıştım 1 milyoncudan ve küçük bir darbede kırılabilir. onun yerine şerit led alıp eldivenine çekebilirsin