Scudo Sports

fren telinin siyah kablosunu beyaz ile değiştirmek istiyorum yardım..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

levent koç

Forum Bağımlısı
Tepki
105
İsim
levent koç
Bisiklet
Sedona
merhaba.. bisikletimin fren kablosunu değiştiriyorum... ancak şu anki renk olan siyah rengi beyazla değiştirmek istiyorum satılan yeri bulamadım.. beyaz kablolu fren seti ya da sadece kablosununun satıldığı yeri bilen yada linkini burdan paylaşabilen bir arkadaş olursa sevinirim selamlar..

Scudo
bulunduğum şehirde araştırmam sonucu bir bisiklet mağazasından metresi 2 tl olarak temin ettim.. yardımı olan arkadaşlara teşekkürler.. iyi forumlar..

ürün bulunmuştur.. konu kilitlenebilir..

@levent koç
Erdoğan bisikletten alsaydınız en ucuzu 4 Euro kargo hariç bunun gibi parçaları mümkün oldukça mahalle arasındaki bisiletcilerden halletmek lazım. ben istanbul daki abime aldırıyorum orda çok bisiletci var diğer çanta eldiven aydınlatma gibi şeyleri de ebay dan alıyorum türkiyedeki büyük bisiketciler yolacak kaz arıyorlar özellikle döviz kuru üzerinden satış yapanlara dikkat

• Beğen
Tepkiler: levent koç
aynen mustafa bey katılıyorum.. ben de şu an 53 model bir peugeot bisiklet restore ediyorum.. yakında bu siteden resimlerini yayınlayacağım.. beyaz fren kablosu yeşil peugeot bisikletime çok hoş oldu.. saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
Meraktan soruyorum acaba fren veya vites kablolarını sprey boya ile boyayan var mıdır. :)

@mustafa genç

O renkli kablolar acaba bu mahalle aralarında satılan en ucuz en kalitesiz vites fren kabloları gibi mi biliyormusunuz? Hani spiral türden katlayınca katladığın şekilde kalan türden?

@mustafa genç

Erdoğanlardan Ne Alırsanız Alın Kargo Ücretsiz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri