Scudo Sports

Fren papucu baradine 960 v izlenimim

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
pabucumun biri bisikletimi ilk aldığımda yanlış konumlandığı için yırtıldı ,bende 3 gün önce BARADİNE 960 V şiparişi verdim 6.90tl ye bugün taktığımda fabrika çıkışlı pabuçlara göre çok fark etti ,frenler daha netleşti ve kızaklama olayı olmadı çok sert frende bile abs özelliği ile kesik kesik fren yaparak kızaklama olmadı almak isteyene tavsiye ederim.:alkis::in:

Scudo
Baradine fren papucu alacağım.Uygun nereden alabilirim.Yol için olacak.

@ERDEM ÖZDEMİR
gittigidiyordan almıştım

fren pabuçlarım bitti arkadaşlar geçen kar yağdığında kısa bir tur atmıştım dünki turumda bittiğini gördüm .

Hocam pabuçlar bir ayda mı bitti? :O

@Barış Şen
aslında tam bitmemiş yarısı bitmiş ama 1 ayda değil 7 kmde bitti,karda sürünce bittiler

@alper Ku

Enteresan. 1.5 sene oldu bisikletimi alalı. Geçen gün grenkeri söktüm deore ile değiştirmek için. Yarısından fazlası duruyor hala.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
O değil de arabaya binmiyoruz ki ! Bence balataların kesik-kesik fren yapması ve kızaklamaması bir yandan kötü. Acil durumlarda kazalara sebep olabilir...

kar'ın pabuclara ne gibi zararlı olabilir ki hemen biterecek kadar

Hocam hiç mantıklı gelmiyor inanın ki , o işte başka bir iş olması muhtemel , bende 955vc 3 renkli modelini kullanıyorum 2500 kmde şu an kar çamur yağmur hava dinlemedim hala 1000km götürecek durumda

6.90 çifti için ödediğiniz rakamsa ürün çakma olabilir..

@Tunakan Önen

hemen bitmedi ama renkleri yok yarısı bitmiş kar ve su eritiyor

Bu ürünün Icestop tarafından yapılanın kullanan var mı? Memnunlar mı?

@enes savaş
Arkadaşın bahsettiği olayı benim bisan'da yaşıyorum. Fren yüzeyleri ıslakken tutmuyor ve tır tır tır diye atıyor tıpkı abs gibi. O titreme olayı fren mesafesini inanılmaz uzatıyor.

Bana bu pabuçlardan (sağolsun) @Kuzey Ege hediye etti. Frenlemesi gerçekten çok iyi. Karda önceki pabuçlarımdan (Dura-Ace yol kartuşları) kesinlikle iyiler. Yağmurda gayet güzel tutuyor. Kesik frenleme yok.
Problem olarak görecekler çıkabilir; frenlerken ötüyorlar. Benim açımdan problem değil. Yayalar için ekstradan uyarı sistemi oluyor :)

Spor_5764391.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Geri