Scudo Sports

Fren pabucunundan metal parçalar çıktı.

Tepki
29
Normal midir? bilmiyorum ama fren pabucunun içinden metal,küçük parçalar çıktı.Birden frenden taş sürtüyormuş gibi bir ses.eve geldim,açtım baktım durum böyle.Tornavidayla çıkarttım parçaları.Bisikletim Trek Fx 7.3 iki ay oldu alalı.400 km yol yapmışımdır,arada bir garip sürtünme sesleri geliyordu frenlemede jantlardan.Sebep buymuş demek ki :)

for alloy pabuçlar. önemli bir şey değil gerçi ama normal bir durum mu bu? aynı sorunu yaşayan var mıdır merak ettim :)

(link)
(link)

Scudo
Lastik kısmı aşındığı için metale gelmişsin. Daha önce değiştirmeliydin.

@clubber

kauçuk kısmı henüz aşınmadı o kadar.Örneğin sol pabuç normal durumda.Pabuçta belli bir erimeden sonra metal kısımlı bir tabakamı var ki? somunun haricinde:)

fren kol ayarları yoksa birtaraf fazla çeker o papucu çabuk bitirir

Bisikletiniz ucuz bir şey olsaydı uydurma bir pabuç olacağı için normal derdim fakat TREK'te bu durum normal değil. Sanırım fabrika hatası.

• Beğen
Tepkiler: ender özkan
@MuhammedErkan

Evet bende sizin gibi düşünüyorum şimdi.Yarıya kadar bile erimedi pabuçlar daha!

Selam,
Bende üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Resimler net çıkmamış ama papuç kalınlığı normal gözüküyor. Jantınızı daha fazla zedelemeden yeni ve kaliteli papuçlar almanızı tavsite ederim.
İyi sürüşler..

• Beğen
Yolda bir sey sikistirmis da olabilirsiniz, aluminyum vs. Jantinizda sorun yok degil mi? parca eksik degil yani

@derin korman

Jantta sorun yok. Pabucun hamurunda alüminyum gibi parçalar var sanırım. Temizledikten sonra sorun yaşamadım, ancak aradan geçen süre zarfında, bugün itibariyle, ön fren pabucundan da yine o garip sürtme sesi geliyor. söküp bakacağım, sanırım yine aynı sorun.

kaliteli pabuç almanızı öneririm, trek gibi markalar da demekki bazı kompenantlara her modelde o kadar önem göstermiyor.

• Beğen
Geri