Scudo Sports

freestyle e uygun mu

attığı çok belli zaten bir belderia nasıl olur da 6.9 kiloya kadar hafifletilebilir.parçalar plastikten yapılıyor sanki de 16 kiloluk bmxi 6.9 kiloya düşürüyor:D

Scudo
herseyi gectik pegler zaten en hafifi 1 kilo eder bence anlamam bmxden ama zaten kadro 4.5 kilo diosn hadi 500 gr peg desek 5 kilo 1.9 kiloya sen naptında 6.9 kilo oldu :D

arkadaşla msn de bizzat konuştum belderia bmx in orjinal parçalarındaki maşanın kadrodan ağır olduğunu bahsediyor:D ve jantları deiştirdiğinde 1.5 kg hafiflemiş:eek: :D

• Beğen
Tepkiler: osman çelik
aynen :D adam kafadan hesap yapıyo diyor; jantlar dan 1.5 kg. maşadan 3kilo:D :D adam uçuyor. 16kg dan 6.9kg a

Arkadaşım sen neden eski konulara mesaj yazıp üste taşıyosun ya güncel konulara cevap yaz yada yazma..

arkadasım o zaman bende bmxımın kadrosu dısında butun parcalarını satayımda bana bmx topla en ıyısı:D
6.9kıloyo belderia oluyorsan macneil pro kadro yu toplayınca herhalde 4-5 kılo falan olur:D:D:D:D
sen 700tl ye 6.9 kılo bmx topluyorsan bu dunyadakı butun pro bmxcılerın hepsı affedersınız salak o zaman...

dostum plastik peg ile flatland yapılmaz hadi pegleri gectik diger parcalar nereye gidiyor diosunki 4.5 kg kadro 200 gr peg etti sana 4.7 kg 6,9 - 4,7 = 2,2 << bu kg e sen nasl olrda gidon masa pedallar ayna kol gobekler zincir bogaz tekerler... 2.2 kg e bunları eger dizdiysen sn bnde triali bırakıcam..

Biri kayseriye bmxi getirir biri tutar belderia yı 6.9 kilo yapar dünyanın çivisi çıkmış :D

Geri