Scudo Sports

FreerideTr Buyukada Video(Helmet Cam)

Eaworkz

Forum Bağımlısı
Tepki
1.426
Geçen haftasonu tek başıma gittiğim büyükada daki herzamanki parkurumuzdan yeni bir video çektim..Eklediğim google videosu çok kaliteli değil malesef çözünürlüğü daha iyi olan bir siteye aktardığımda o linki de buraya ekliyeceğim :)

[gVIDEO]1458914221457276823[/gVIDEO]

(link)

buda nispeten daha kaliteli görüntü veren pinkbike linki :)

(link)

Scudo
Video güzel ama dha hzlı bi müzik olsa çok daha iyi olurdu ;)

herzaman iyi şeyler çıkaramıyorum :) teşekkür ederim + ve - görüşleriniz için :)

erkal abi her zamanki gibi süpersin kendi yolunu kendin yaratmışsın :) devamını bekliyoruz bisikletide bi görebilsek ii olurdu aslında

Kameradan izleyince sanki çok yavaş gidiyormuş gibi oluyor, veya normalde gidince hızlı gibi hissediyoruz bilmiyorum ama bi tutarsızlık olduğu kesin :)

evet o konuda sana katılıyorum ancak söylemek gerekirse tek oldugum için cok da hızlı değildim tabi videodaki kadarda akıcı olmayan bi sürüş yapmadım aslında.aynı dediğin gibi bir tutarsızlık var bu işte..
buarada bugünde gittik adaya özgür birsürü fotografımı çekti parkurdan yeni videolarda çektik :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Tunalı
arkadaşlara doğrudan pinkbike linkini öneririm.
hızla ilgili....ilk U dönüş (kayaların yolda olduğu viraj) çok yavaş görünüyor..sanki kendim oradan dönüyorum gibi geldi bana..:)
orada ne oldu?
tüm çekim ve paylaşım için teşekkürler ve tebrikler erkal.

Selçuk abi yeni video nun ham halini izledim 2 kişiler b sefer çok daha güzel olmuş valla

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
@Selçuk Çilek
Selçuk abi o kayaların olduğu gevşek zeminli yerde çok ters bir dönüş var ve bisikleti yatırıp hız kesmeden dönülecek bir wallride tarzı bir eğimde yok malesef yavaşlamak gerekiyo :( yada soldan devam etmek :) Erkal dün çektiğimiz videoyu bir an önce montajlayalım çok merak etdim bende. Umarım güzel olmuştur fotoğraf çekmekden pek zaman ayıramadık gerçi videoya.

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
@Özgür

Güzel güzel hemde baya güzel olmuş video...

arkadaşlar meraba, bende böyle bi geziye katılmak istiyorum ama hiçbi yer bilmediğim için katılamıyorum, bu gezileri bi organizasyona çevirip "gezi tur ve organizasyonlar" bölümüne koysanız olurmu? belki gelecek birileri çıkabilir :) ;) teşekkürler, iyi pedallar..

@yunussal1

yaptıgımız şey pek de ''gezi ve tur''(ki o zman bu kısmın ne bir yerı benimde moderatörlügümün bi anlamı olmazdı:)) olmadıgından o kısma eklemiyoruz :) zaten belirli gelenlerimiz var biz sürüş tekniklerimizi geliştirip olası bir videoya parkur keşfi yapıyoruz :)

@ErkaL

İşin özü klasik turlara göre sert sürüşler oluyor bu binişlerde...

peki hep sabit bi yere sabit kişilerlemi gidiliyor? mesela gelinmek istense gelinilebilinirmi? :)

@yunussal1

Çoğu zaman büyükadaya gidiyoruz.Bizim çetemize katılabilmek için bazı görevleri yerine getirmek gerekiyor.:D

@yunussal1

Abi sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün...

Bunlar eskiden çok hızlı binmiyorlardı ama arazide şimdi baya değiştiler yani bilmiyorum gidermisin ama hepsi FS ile gidiyo yani HT ile yavaş kalırsan pek beklemiyorlar son durak noktasına kadar :) çıkışlarıda makara oluyor lay lay kasmadan :)

Geri