Scudo Sports

FreerideTR 720Extreme Indoor Park 09.11.2009

Scudo
Senin fotoğrafı yakında mesaja eklerim sanada gönderirim. Da işin garip kısmı o kadar fazla çeşit hareket var ama konuda adam akıllı yorum yok ben anlam veremiyorum. Eften püften konular sayfalarca mesaj doluyoken bu kadar tailwhip, hander, footer, plant hareketlerinin olduğu konu yorum almıyor. :eek: Emeğe saygı diyorlarya işte "O" nu bekliyor insan.

Dorukcum sana hak veriyorum
Millet sırf piyasa yok onu yok bunu aldım muhabbeti yapmaktan baska birşey bilmiyor.Sonra avrupalı adam yok tailwhip atıyo yok backflip atıyor muhabbeti oluyor biraz olsun popüler bisiklet kavramından kurtulsak (popüler bisikleti derken single modası vs.) istikrarlı biçimde hareket calışıp kendimizi geliştirsek dışardaki adamlardan pek bir farkımız kalmaz.benim düşüncem bu itirazı olan yazabilir.Bu arada BMX bölümüne denk geldi aslında genel olarak sölüyorum

gercekten süper hareketler keske bmx parkları parkurları ve 720 park gibi salonlar heryerde olsa bu birazda talep meselesi ama gercekten (Cok Güzel Hareketler Bunlar ) .)

Doruk eline sağlık geldiğiniz gün ben yoktum ertanıda göremedim bidaha gelmeden önce haber verinde parkta olayım azda olsa bende sürüyorum sonuçta bu işe bmxle başlamıştım.
Bilmeyen arkadaşlar için parkın bilgilerini yazıyorum.

Pazartesi-salı-perşembe-pazar : 10:00 - 20:00
çarşamba-cuma-cumartesi : 10:00 - 22:00 arası açıcığız.

Günlük Giriş: 10 TL
Aylık üyelik: 70 TL
6 Aylık üyelik : 300 TL
Yıllık üyelik : 400 TL
Yıllık üyelik : 100 TL ( Giriş ücretinde %50 indirim)
Pazartesileri Giriş ücreti : 5 TL

Cafemiz yenilendi Lcd tv de her Türlü yeni videolar yayınlanıyor elinizde güzel videolar varsa gelirken bir kopyada bize getirin buda yayınlayalım

Bu arada 18 Aralık 2009 Tarihinde street art galerimiz var 11 sokak sanatçısı parkın duvarlarını boyacacak sergi saat 18:00 - 23:00
arası yapılacak herkezi bekliyoruz canlı müzik ve bedava bira var:))) giriş ücretsizdir. o saatler arasında sürüş olmacak:( saat 17:00 ye kadar park açıktır 17:00 ye kadar normal ücretli olacaktır.

@Muhammet Orakcı

100 tl yi verirseniz her gidişinizde 10 tl giriş ücreti yerine 5 tl giriş ücreti ödüyorsunuz sanırım...

Aynen sintonun dediği gibi giriş ücretinde yarı fiyatına giriyorsun 400 TL verirsen bütün yıl giriş free

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
@Sinto

mantıklı aslında. ''ben hergün giderim içinden çıkmam'' diyenler 400 verir hergün ücretsiz girer. ama sürekli sürmeyen haftasonları ya da hafta için birkaç gün girenler 100 tl verir, her gidişinde 10 lira yerine 5 lira verir girer ve sürer.

birde sanırım fotolardaki yerler sadece rampaların olduğu yer. cafeniz felan varmı? sürücülerin yorulduğu zaman oturup dinleneceği ve bişeyler içeceği bir yer çok iyi olur :)

slm tüm bmx seven kardeşlerim gerçekten güzel olmuş bu
yapılanma bizim için gelişmedir burayı yapan kişileri takdir ediyorum
saygı ve sevgilerle GAZİANTEP den tüm türkiye ye

@gurkankas

Skatepark'ın içinde kafeteryası bulunmaktadır.İsteyen yorulduktan sonra bir şeyler içip dinlenebilir.Facebookdaki sayfasında planları var oradan da görebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Geri