Freerider Memocan'ın BMX'i çalındı!

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Tepki
3.085
İstanbul'un en iyi Freerider'ı Memocan kardeşimizin BMX'i İstanbul Moda'da çalınmıştır.
Aluminyum renkte kadrolu, vitessiz, karbon aynakol dişlisine sahip bisiklet, esmer kısa boylu toplu bir kişi tarafından kilitlendiği yerden çalınmıştır.
Görenlerin 0216 464 84 49, 0216 349 16 90'a haber vermeleri rica olunur.

Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Fatih çok geçmiş olsun...
Anlaşılan kolay ayırt edilebilecek bir bisiklet. Varsa bir fotoğrafını koyun, mutlak bir yerlerde görenimiz olacaktır. Umarım en kısa zamanda bulunur...

Alican

Forum Bağımlısı
Tepki
739
Abi nasıl olur yaw....Daha iki gün önce beraberdik...

Yalnız bişey diyecem...Kilitli olduğundan emin misiniz???
Çünkü bana heyecenla öyle bırakıyorum sonra alıyorum gidiyorum falan demişti...Bende "olm kilitlemiyor musun?" diyince "Yok aabi yaw..."dedi...

Yazık olmuş...Görürsem indiririm adamı, hep oralardayım zaten...Hemen telefon...;)

Keşke elimde doğru düzgün fotosu olsa...Biraz titremiş çekerken...Daha iyi foto olan varsa lütfen koysun forumumuza...

(link)

Yaw buda o gün çektiğimiz video....:( keşke belli olsa ama bundada kalite düşük...en azından fikir edinilebilir...:(
TIKLA:

assan34

Aktif Üye
Tepki
57
büyük geçmiş olsun

kayseride bi akrabamızın gündüz vakti kilitli bisikleti çalmışlar.hırsızlar sınır tanımıyo

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
Yaw O bisiklet KHE Beater dı yaw ayır edilmez mi bence kesinlikle ayırt edilir görenler bilenler mutlaka haber versin yani....

Jr.BMX

Daimi Üye
Tepki
102
Bunu bulmak kolay olcak her yeri didik didik arıyalım ya bisikleti yakından bende gordum

Jr.BMX

Daimi Üye
Tepki
102
Bisikletten bi kac ip ucu daha aklıma geldi eger buna benzer yakalarsanız elcikleri elektrik bandları ilen kaplanmıs peg yani borularıda zımpara gibi sey iceriyor

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
ayrıca gyro kablosunun üstünde ORGY yazıyo... Jantları 48 telli kromaj alex marka...

Alican

Forum Bağımlısı
Tepki
739
Can...
Valla izlenimine bayıldım...Sadece 3-4 dakika gördün ve dikkat ettiğin konular mükemmel hiç yazmak aklıma gelmemişti...

Evet arkadaşlar...Pegler parlak değil taşlanmış yani zımpara gibi...
Elcikleri siyah izole bantlı...
Çok ufak iki detay olsada görünce göze batıyor...

Gezerken etrafmıza iyi bakalım...

Bugün Memocan'ı gördüm Bahariye'de babasıyla...Çok kötü hissediyordu kendini...Üzüldüm çok daha bir haftalık alet...

Neyse aramaya devam...:(

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Tepki
4.699
Bisiklet
Specialized
Kimse darılmasın gücenmesin ama Memo nun yaptığıda sorumsuzluk ve mal kıymeti bilmemezlikten başka bişey değil bence....Hep böleydi sonucuda böle oldu malesef inş bulur...

Cevat_Genc

Forum Demirbaşı
Tepki
241
Büyük Geçmiş olsun :( bende Avrupa yakasında bmx le gezen bisikletlilere dikkat edicem inşallah bulunur...

Çağrı abi sana bir sorum olcak "KHE Beater" nedemek eger bir parça ismiyse fotografını gösterebilirmisin:rolleyes:

Alican

Forum Bağımlısı
Tepki
739
@Cevat_Genc

Cevatçım KHE ünlü bir BMX markası...Beater da modeli...:rolleyes:

Alican

Forum Bağımlısı
Tepki
739
Yok yaw...Üstelik Memocan'da bugün Bodruma'a gidiyor...:(
Bulsak bile o olmayacak gibi...Neyse bakınıyorus...Hayırlısı....