Scudo Sports

freeride tr

Scudo
selam qux yeni bisikletini güle güle kullan, sanırım benim boğaz da orada, son zamanlarda fr ve dh ye olan ilginin artması çok güzel, bu dallar henüz türkiye için çok yeni olduğundan bu emekleme dönemlerinde bir çok hata yapılması normal, izninle hevesini kırmadan bir konuya değinmek istiyorum, fotoğraflardan tam belli olmasada ön amortisör bir marzocchi jr t veya super t gibi gözüküyor, yani en az 170 cm çalışma mesafesine sahip, ama kadron bir a.m. , o kadroya o amortisörü takmakla kadronun açılarını bozmakla kalmayıp özellikle bogazın alt tarafında oluşacak çatlak kırıklara davetiye çıkarıyorsun, o kadro, o maşa ve mesafesi için yapılmadığı için böyle bir durumla karşilaştığında direk garanti dışı sayılacak, istiyorsan konu ile ilgili scott a mail atıp bilgi isteyebilirsin veya pinkbike ridemonkey mtbr forumlarına göz atabilirsin, genel olarak yapılan yanlış her çift amortisörü olan bisiklet freeride veya dh e uygun değildir her çift amortisörlü bisiklete istediğiniz uzunlukta maşayı takamazsınız, burada önemli olan faktörler bisikletin ne için üretildiği ve buna bağlı olarak açıları, arka süspansiyon mesafesi, şu anda o kadro ile ne o maşayı verimli kullanabilirsin , nede kadrodan istediğin sonucu alabilirsin, umarım yanlış anlamazsın, selamlar.

• Beğen
Tepkiler: caner(bmx)
ozan yorumun icin cok tessekkur ederim bende ole umuyordum ama masa(super t) kadroyu hic zorlamadi ve baya kullanisli oldu bende ummuyordum ama ustundeyken hic bir zorlama gibi bir sey hissetmedim dun baya zorladim ve zorladik hic bir sorunda cikmadi insallahta cikmaz ayrica dwhl sanada cok tessekkur ederim

Qux gerçekten süper olmuş bisikletin...
Kazasız belasız kullan inş.
Videolarını da bekiyoruz..

• Beğen
Tepkiler: caner(bmx)
süper bir video sinto tebrikler bi ara at cevap vericek diye beklemedim değil sevgiler..

inis videolarida vardida onlari koymamis sercan bu arada masamda yakiyoorrrrrr:D

sinto bu arada büyükada parkuru videosunun fonunda çalan şarkıyı ve kim olduğunu yazarsan çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

evet ya benim düşyüğüm video da yok. hep muhabbet koymuş sercan da

ya hiç gelemiyorum sizinle binmeye. aslında korkuyorum yokuş inmekten çünkü küçükken bir bianki bisikletim vardı onunla yokuştan inerken frenler tutmadı ben de sokaktan çıkan tüpçü arabasına toslamıştım. o günden sonra yokuş yukarı çıkıyorum ama inerken elimle götürüyorum bisikletimi. acaba bu korkumu yenebilir miyim diye düşünüyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz acaba? ya bir de sizin gruba girmek için yokuş inmek şart mı?? şimdiden çok teşekkür ederim

modeli kaç abi bide forumda cesur fln arıyanlar var adını geçiriyorum QUX arkadaşa ulaş fln die haberin olsun

oki cok saolasin zaten cesur bike nin elemaniyim bisey olursa sorulara daima acigim

@RuSKi Bu yazdığını okurken bi an senmisin diye nickine birdaha bakdım.Hiç güleceğim yokdu :D Çok güldürdün Dima.

@RuSKi

biliyorsunuz ağaçları çekmişim, kamera iyi sabitlenmiyor kaskın yan tarafında, bu yüzden çok titriyor. bundan sonra kaskın üstüne bağlayacağım. Dima düşüşünün olduğu kısmı yayınlıyorum :D

bravo :) bisiklet bile dimadan sonra düşmüş yere :):)

Geri