Scudo Sports

freeride tr

Sinto

Forum Bağımlısı
Tepki
1.929
Bizim gruptaki ve muhabbetimize katılmak isteyenler artık burada konuşsa daha iyi olur :) Diğer konularda da boş mesaj kirliliği yapmış olmayız

Scudo
Sinan, gruba katılmak istiyorum mümkünmü ? :)))

@batuhany

ilk önce bir kaç görev yaptıktan sonra çetemize katılabilirsin :D
o nasıl soru ya :D beraber binmek önemli yoksa grup mrup yalan yani ;)

@QUX

tabikide :) abi senin bisiklet ne zman toplanıcak ya :)??

toplandi benimki cesurun orda duruyor gidersen gorursun sinancim ama gidon gidon bogazi bulamadim truvativ bi bulsam cikicam piyasaya

@QUX

al bi borla gidon+gido boğazı da başla artık kullanmaya

borla hic icime sinmio bi kac kisinin elinde kaldi ondan dolayi essegi saglam kaziga baglayilim gorusundeyim sinan ama en kisa zamanda organizasyonlardayim

@QUX

ben de ne yazıkki borla kullanıyorum :) en kısa zamanda boğaz ve gidonumu değiştirmek istiyorum.

valla biraz once truvativ bogaz aldim gidon kaldi simdilik en kisa zamanda sende deistir derim

bulabilsem değiştiricem :) şidi kadromu değiştirdim para yönünden de hazır değilim :)

benide kabul edin aranıza bisikletsiz bisikletciyim (yaza a kaldı ama )

:D ya şu aralar kadro arıyorum ama ne alıım die ööle düşünüyorum
türkiyeye nicolai geliyomu ya bide :D biyerde fotoğrafını gördüm çok güzel dj kadroları var :D

@QUX

bulldogu kırdı sanırım :D ve görünüşe göre scott alıyo ve büyük bi ihtimalle voltage serisi bişi alacak :D

@RuSKi
Dima bu konuda çok haklısın sana katılıyorum.Beraber binmek önemli.

@qweasdzxc

tabi ki nicolai bisiklet ve kadrolar gelmiyo. gt bile yeni geldi türkiyeye. ayrıca kim neden getirsin ki?? trek varken...

@qweasdzxc

nicolai getirebilecek tanidim var hatta kendinde bitane vardi ama sen hic fiyatlarindan haberin varmi altindan kalkabilicenmi fiyatlari 900 euro ile 1200euro (link) burdanda bakabilirsin istersen yardimci olurum

Geri