Scudo Sports

freeride/street scott voltage bu fiyata !

@dk_35

kadro 250 lira xs size dir....

Maşa 100 lira

teker seti ( lastik jant örülü halde ) 275 lira

Fren seti 160 lira

fakat bu işleme kadro maşa satıldığında başlanılacaktır...

Scudo
arkadaşlar yeni gördüm kadronun altında normal bisikletlerde ayaklık takmak için yer olur orada ufak bir ezik var ama senelerdir kullanılıyor bu kadro herhangi bir sorun idrak etmedi söylemek istedim .... en yakın zamanda fotolarını koyarım ...

ck güzel bisiklet alana hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüsler dilerm fırsatım olsa kacırmam ck ucuza gidiyor cidden...

Fiyat listesi.....

Kadro : 200 lira ( sadece kadro )
Maşa : 100 lira
Fren seti : 160 pazarlık payı var
Teker seti : 275 (schwalbe crazy bob lastik + taiwan teller + shimano seri dışı 6 vida göbekler )
Gidon + boğaz : 60 lira
zincir gergisi : 55 lira
mekanizma : 15 lira
aynakol modifiyelidir sadece orta yaprak kullanılabilir tabi birde büyük diş tüm yapraklarıyla birlikte : 70 lira
pedallar : 20 lira
sele :25 lira

Not: kadro ve maşa satıldığında bisiklet dağıtıma başlanılacaktır....
Kargo : Alıcıya ait
Ödeme şekli : Ptt

kadro ve maşa satılmıştır ...
isteniln parçaları lütfen özel mesaj ile bildiriniz fiyatlar konusunda indirim söz konusu olabilir ve listede yer almayan ürünlerinde fiyatlarını özel mesajla bildireceğim sadece lastikler elcik sadece gidon vs gibi

ilan güncel

@haydarpasa781

eğer satılmassa alıcıyım hemen paranı yatırırım kadro için

@haydarpasa781

asıl ben teşekkür ederim ancak kaçırmak istemem tam istediğim kadro kısmet bakalım

@trial_tuna

ilginize tşk ederim bir alışveriş sitesinde de ilanım var oradanda satılabilme imkanı var haber bekliyorum bu ilanı takip ederseniz tüm haberleri alabilisiniz....

İlan güncel....

Geri