Scudo Sports

freeride/street scott voltage bu fiyata !

haydarpasa781

Forum Demirbaşı
Tepki
253
Anlatmaya gerek yok bence fotoğraflardan üzerinde hangi parçalar olduğu çok net anlaşılıyor bisiklette çatlak vs yok tüm parçalarını titizlikle kullandım en ufak bir yerinde bi ses gelse değiştirdim hemen birçok malzemem geçen sezon alındı kadro hariç pek bi çiziği yok frenler gatorbrake 6 piston 203 mm 170 mm rotorları var vites sistemi alivio ( kırlınca alınması kolay olsun diye :D ) lastikler crazy bob isteğe bağlı olarak yanında ayrı olarak CST Pro 2,4 da verilebilir jant seti supra D taiwan teller ve Shimano 6 vida seri dışı göbekler mevcuttur elcikler GT sele Velo aynakol seri dışı shimano Hollowtech II orta yapraklı ve amoeba zincir gergilidir beyaz bir bacak yaylı diğer bacak yağlı rebount ayarlı 130 mm çalışma mesafesi duro maşa ve rulmanlı kırmızı neco furç takımı mevcuttur.... Benim aklıma gelenler bunlar sorular varsa msn adresimden veya gelinip görülebilir parça parça satılmayacaktır ...

1000 TL PAZARLIKSIZ.

Scudo
öyle kanka ama bildiğin gibi bisikleti bırakıyorum ve üni için para gerekli durum fena ... :(

@haydarpasa781

nede cok severdın bu bısıkletı ama ınsan sogudumu soğuyo hayırlı satıslar aka:D

parcaların cogu sıfır gıbı saten ben bızzat kefılım

parça parça satılmaya ancak teker setine ( LAstik iç lastik jant göbek örülü halde ) kadro maşa alıcı çıktığı halde satılacaktır fiyat listesini anca o şekilde koyacağım ....

İLan güncel

Bisikletin ufak tefek göze alınmayacakmasrafları ve hasarları vardır malum street olarak kullandım 1 sezon sol fren kolunda hafif boşluk vardır ki bu önemsiz ön göbek milindeki kontra somunun incesi takılması gerek jantı çekme yapıyor pedler iyi durumda alıcıya orjinal rotorların yanında 203 rotorda hediye edilecektir....

Bisiklet harika alıcıya şimdiden hayırlı olsun.Param olsaydı hemen almak isterdim.Takas yapmak istersen bi konuşalım.

@ali ozel

takas olarak nokia N95 veya full dokunmatik cep telefonlarıyla mantıklı takaslara açığım

olm gel verım benım n73 ü ver bana kadroyu:D saka maka gıdıo bızım emektar cok rahat bısıklettir üzülürüm baskasına gıderse:D

@mtbiker

arkın pc hata verıomus yerıne ben cevap verıyorum
takas olmayacaktır satış devam ediyor ilan güncel yaz

boğazı satmayı düşünüyorsan mesaj at bana

arkadaşlar bisiklet parçalanmayacak ancak jant kadro maşa olarak alıcı çıkarsa parçalanacaktır .... bilgilerinize

sadece kadro olarak ne düşünüyorsunuz?

Geri