Scudo Sports

freeride&street gidon

Kerem Kaya

Aktif Üye
Tepki
18
Arkadaşlar freeride&street tarzında kullanıyorum ama daha çok fr stilinde kullanıyorum redbull'un dh tipi gidonlarından kullansam sizce ikisi için de uygun olur mu ??

Scudo
Redbull un gidonu varmıki? Genelde Truvativ hussefelt(680mm) ve Holzfeller(710mm) ve high rise lı (20,35,50mm) gidonlar tercih ediliyor... Ayrıca Atomlab, Specialized ve Spank en çok tercih edilen gidonlar arasında. Eğer maşan az çalışıyorsa yüksek bir gidn tercih etmen bunny lerine daha faydalı olur ama 130mm gibi bir maşa kullanıyorsan 20mm genelde yeterlidir daha yükseği hareketlerde kısıtlayabilir;)

• Beğen
Tepkiler: Soner YAMAN
@Doruk Atay

redbull un kask tan ve enerji iceceginden baska biseyi yok diye biliyodum :D

@ujur

bide kadrosu vardı bende :):) o da başka redbulldu

Fotoğraf bulunamadı.

burdaki rockshox boxxer maşalı bisikletin gidonundan bahsediyorum :) 100mm maşa kullanıyorum

dh tarzı gidon kullanılıyor kllanan arkadaşlar var sanırım

hussefelt gidon al. 40 mm rise olandan. birde 40mm (en kısa) holzfeller boğaz al kullan. holzfeller gidon (710 mm) çok uzun bence street için.

Bütçen hussefelt gibi gidonlara yetmiyorsa amoeba borla veya amoeba hussar da güzel street için ;)

@robovsky

Dostum bana kalırsa...

640 ve 660 mm STREET : 100 ve 120 mm maşa ile height rise 50-40 mm olabilir
680 ve 720 mm FREERİDE : 160 ve 180 mm maşa ile height rise 40-30 mm olabilr
720 ve 740-760 DOWNHİLL : 180 ve 200 + mm maşa ile height rise 30 -20 mm olabilir

ugun olacağına inanıyorum...

@AHMET ERDAL

sagolasın dostum olması gerektiği gibi sadece...selamlar bendende :):)

il defa redbulun gidonunu duyuyorum ama üretilmiş olup bizim haberimizde olmaya bilir :d

Geri