Scudo Sports

Freeride downhill videolar ve filmler

Scudo
videonuzu burya taşıdım.bizim tayfada mecburen böyle yapmaya çalışıyor :) malum bütçesi yüksek bir dal :)

slm arkadaşlar arayıpta bulmakta zorluk cektiginiz videoları sizlere sunuyorum. Elimde olan 30 adet bisiklet videosunu upload ederek sunacagım ilk olarak NWD 9 la başlıyorum rapid linkleri aşağıdadır.

:Skull-175 WaLlAhİ AcTioN :Skull-175

http://www.downhill911.com/images/dvd-disorder-9.jpg

paylaşmak istemenizi cok doğal karşılıyorum ancak sitemizde yasak paylaşım yasaktır.linkleri özel mesaj yoluyla paylaşabilirsiniz.
Erkal Aslanbaş

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
nwd9 nin boyutu nedir acaba.
bendeki nwd9 orta kalite. eğer bu çok daha kaliteli ise indirebilirim.

elerine sağlık paylaşım için teşekkürler..

:Skull-175 WaLlAhİ AcTioN :Skull-175

http://www.downhill911.com/images/dvd-disorder-9.jpg

linkleri isteyen olursa özelden mesaj atsın yada bu linkten elde edebilir

(link)

isteyen olursa elimdeki bisiklet videolarının upload veya cargo ile yollayabilirim özelden ulaşın

listede bunlar var :D
The Collective
Roam
earth 5
ride insight
air borne
Seasons DVDRip
Hypnosis DVD
fox racing chain smoke 2
New World Disorder 1 2 4 6 7 8 9
re unıon
Kranked 2-3-5-6-7
statament
the energence
Fundamentals
sprung 5
chain reaction 1.2.4
monkeystyle
redbull rampage 2001-2002-2003
descent

Abi eğer upload imkanın varsa, New world 1-4-6-8 ve kranked 5 hariç hepsini isterim:D

Elimde NWD, Kranked ve Red Bull serileri ayrıca Collective'den Roam ve Seasons ve Anti-Gravity var. Ama kesinlikle gördüklerim arasındaki en iyisi Collective'in çekimleridir özellikle Seasons herşeyiyle dört dörtlük; kamera açıları, müzikler ve tabi oyuncuları.

Seven Riders, Four Sesons :)

(link)

ve aşadaki video ise aynı filmin sonundan. Elemanlar beraber sürüyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Güney Tuncer

Evet kesinlikle katılıyorum "seasons" kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. Tamamiyle freeride yüklü ve NWD serileri gibi yarı sürüş yarı geyik değil:)

@Doruk Atay

Evet adı gibi filmdeki sürücelerin bir sezonunu kıştan başlayıp sonbahara kadar ne yaptıklarını çok güzel montaj-röportaj ve müzklerle paylaşan bir film ''Seasons''.
Benimde kesinlikle favorimdir.

• Beğen
Tepkiler: Bariskkk
Dave Watson fransa turuna olan fazla ilgiden rahatsız olmuş ki bu şekilde protesto etmiş:D Bende yorum yapmayacağım yol bisikletçisi arkadaşlarımız alınmasın.;) Bu videoyu bazılarımız biliyordur.Eski bir video ama bilmeyenler için paylaşmak istedim. Linki: (link)

@Özgür

NWD 4 - 40:20dk dı sanırsam:) polis kovalarken pantolonunun düşmeside ayrıca komedi:D

Geri