Scudo Sports

Freeride downhill videolar ve filmler

torrent bulamadım yoksa ne arasam bulurum bende kran olsun nwd collective hepsi var ama bu ikisini hiç bi yerde bulamıyorum teşşekürler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: çağrı sezgen
Scudo
@çağrı sezgen

çağrı merhaba,
kranked 8 için eksik olan 4. parçayı buraya yazmışsın. onu da indirdim fakat dosyayı açtığımda yanlış parola hatası veriyor. verdiğin parolayı kabul etmiyor. yardımcı olursan sevinirim.

dostum büyük küçük harf uyumunu dıkkat ettım mı denedım bende problem olmuyor çünkü

@çağrı sezgen

iki türlü de denedim fakat aynı hatayı veriyor. bütün linkleri tekrar mı indirmem gerekiyor? Torrent linki var mı bu filmin?

@Mahmut Can Kaymaz

Orjinal filmlere 40-50 dolar +kargo verirseniz yasal :D Torrentlerdeki filmlerin hepsi dvd den riplenmiştir.

Freeride konulu son birkaç sene içerisinde çıkmış, en iyi filmlerden birisi. Özellikle Kurt Sorge,Matt Hunter,Brendon Semenuk'un olduğu sahneler muthiş.
Torrenti=> (link)

http://dirt.mpora.com/wp-content/uploads/2010/03/FollowMe-Poster650.jpg

olm filmin sonunda gee ile steve iimiş sen sadece sürüolar dedin ama herifler çok süper bi singletrackte sürdüler ya

@csumerkent

Diğerlerine göre onların düz inişi biraz sönük kalmış:(ek bölüm koysalarmış keşke.

@Özgür Tunalı

İlk torrent patlamış çalışmıyor.:D Buradakinden indirebilirsiniz. (link) Şiddetle tavsiye ediyorum bu filmi.

@Özgür Tunalı

filmin ilk gosterimi vancouver da yapildi. gosteriye kurt surge, brandon semenuk thomas vanderham ve onun gibi bir kac kisi daha geldi. dev bir sinema salonunda yapilmasida cabasi. dev ekran ve suruculerle birlikte bu filmi izlemek paha bicilemez. zaten herkez suruculeri taniyo parkurlari herkez biliyo filmde bolgelerin isimlerini verirken vancouver ve cevresinin gosterildigi anda butun salondan cigliklar felan yukselmisti gercekten anlatilmaz yasanir diyebilirim. yaklasik 5 hafta once olmustu.

tavsiye edilicek bir film diyebilirim.

(link) umarım paylaşılmamıştır bu.

müzik ve görsel efektler yapaylaştırsa da benim hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: Emirhan Kılıç
(link)

Sürene helal olsun valla:)

Geri