Scudo Sports

Freeride aynakol!

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
923
Aynakol'umu 2 yapraga dusurdum ve mukemmel oldu,hone dusunuyordum ama kullandıgım aynakolu bıraz modıfe ettım ve sonuc tek kelımeyle harıka:) tavsıye ederım.
http://img144.imageshack.us/img144/2250/p1070684jp5.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/6272/p1070727me0.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/5926/p1070728wx5.jpg

Scudo
sanırım en büyük dişliyi iptal etmişsiniz ama asfalt da hızlanırken sorun olmayacakmı

asfaltta hızlanmaya pek ihtiyacının olduğunu sanmıyorum;)
o koruma gibi olan şeyi nası yaptın abi?

Bülent Abi resim bende açılmıyor bir kontol etsen...

@alperen_69

Kullandıgım bısıklet zaten asfaltı pek gormuyor,amacım dıslıyı kayalardan vb korumak

@burnout_54

Korumayı torna tezgahında kendım yaptım.Parcayı almaya kalksam bı dunya para:cool:

Eline sağlık Bülent çok güzel olmuş da,en büyük dişlinin eksikliğini 40km den sonra çok hissedersin inişlerde.Bana 42t bile yetmiyor çünki.

forumda mucitler artıyor herkes yeni birşey yapıyor.bu gidişle yakında imkan verilse şunu da yaparız falan demeler başlayabilir.. :p hadi hayırlısı güle güle kullanın...

@freerider

çok teşşekkür ederim abi geldi resimler...

Harika olmuş gerçekten burdan trialcı bir arkadaşta yapmıştı çok benzer bişey...
Güle güzel kullan...
Ayrıca bisikletin rengi harikaymış çok beğendim...

bende aynakolu 2 yapraga dusurdum ama en kucugunu dusurdum ve cok memnunum bencede buyugun cıkması bıraz yavaslatmazmı

@ergin

Anladıgım kadarıyla xc takılıyorsun(bende zamanında yapmıstım 22 amelelıkten baska bısey deıl dıye dusunuyordum)ama fr bıraz daha farklı,orneklerıne bakabılırsın!

@Özgür

Tesekkur ederım kardesım(ıstersen sanada yapalım bıtane:)hızlanmak adına haklısın ama benım ınıslerde pek pedal kullanılamıyor desem yerıdır.Insallah senı bu yaz mısafır ederım ve sende canlı canlı gorursun,hep beraber kopuk ucurtma hesabı salarız kendımızı:D Forum fr fotolar beklıyor acele edelım

@d.berkay

Rıca ederım kardes ne demek Renk konusunda haklısın gercekten cok tatlı,ıyıkı satmamısım yaw:D Nazar degmesın;)

cok orjinal olmus guzel durmus, ne diyim baska :) super gercekten
ellerinize saglik, bende buyuk yapragi cikardim simdi banada butarz bisey lazim. bakicaz artik bi caresine
gule gule kullanin tebrikler ;)

@freerider

Maşallah maşallah...
Valla satılsa ve ben alamasam çok üzülürdüm:) ama iyi ki satmamışsın...
Kazasız belasız kullan abicim...
Ama böle anlatıyosun anlatıyosun merak ediyoruz video/resim isteriz..

@msconfig

Cok tesekkur ederım saolun varolun.Artık talep artarsa serı uretıme gecerız dıyorum,orjınalınden hıcbır farkı yok valla dıımı

@d.berkay

Valla calıstıgım ıcın cok fazla fırsat bulamıyorum ama en kısa zamanda partnerım(dumencı) ıle guzel fotolar ve vıdeolar cekıp forum dostlarıyla paylasacaz! Temennın ıcınde cok tesekkur ederım

@freerider
Vaaaayyy pedala gerek kalmıyor demek inişlerde :rolleyes: Sizin o Eskişehir tepelerinden inmek vardı ama bu yaz bir yere kıpırdayabileceğimi pek sanmıyorum malum işe güce yoğunlaşmam gerek..Yinede çok teşekkür ederim Bülent'ciğim.Artık sizden de merakla video bekliyoruz,şöyle kısa teaser fln da olsa olur:)

Geri