@kadir karakaya
Tesekkürler cok güzel yazmissiniz, kadroda kaynak islemi herkesin keni istegine bagli birsey buna bir sey diyemem tabiki ama freehub konusunu inan ben almanyada bunu kaynak yaptiracak yer bulamadigimdan, daha dogrusu biraz daha arasam kesin bulunur da ben fazla üzerine düsmedim ve haftaya türkiyeye gelecegim icin belki türkiyedeki arkadaslar yardimci olur hal ederim diye actim.
Bu parca aluminyum oldugundan kaynak türüde aluminyum kaynagi olmasi gerekiyor ama benim asil amacim aslinda tornada yenisini yaptirmak ve bunuda burada kimse yapmiyor malesef. TR de inaniyorumki bunu yapacak usta kesin var ama ben bilmedigim icin sizlerden bu konuda yardim istedim.
Lutfen yanlis anlamayin, mesajim yine agresiv olduysa af ola, kesinlikle kirici olamk gibi bir niyetim yok. Konuya istediginiz zaman hic cekinmeden yazabilirsiniz.
Diger sinirlendigim mesajlarda bir insana 2-3 defa sizin söylediginizle alakali degil ben öyle istemiyorum denirse ve o kiside illaki karsindakini salak yerine koyar ve israrla cikma satan ülkeler var italya gibi falan diye sözler ederse artik bende müsadenizle sinirlenirim.
Sizce mantiklimi Bir parca aramaya Italyaya git ve benzini, Hoteli, arstirmasi, yeme, icme bisiklet parasini gecsin ama ben o parcaya freehubu aldim diye gururlan. Bu nasil bir öneri ve neyin kafasi, sonrada ben sinirlenince arkadaslari yada bana gicik olanlar gelsin neden agresif yaziyorsun sana böyle yardimci olmazlar ve cevapta vermezler desin. Bana yardimci olanada tesekkür ederim olmayanada, bana cevap verenede tesekkür ederim vermeyenede.
Ben bunun cözümünü torna yada kaynakla bulabilirsem bulurum bulamasam ac gözlü degilim, jant setini ya birisine hediye ederim yada cöype atarim hic umrumda olmaz. Ben öyle uc bes kurusun pesinde degilim ama cikmasi olsun yenisi olsun bulunmayinca insan kaynak yada torna yolunu seciyor ve oda olmasa tek care göbegi desitirme yada birine hediye etmek olur ki hediyeye duyunca bana gicik olanlarinda hemen abisi olurum nede olsa ucunda karbon jant seti var.