Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

@Hüseyin Kara ben de atak izleyeceksek bugün o gün diyorum :) Bence Quintana bugün birkaç kez deneyecektir. Keza iki sabık şampiyon Nibali ve Contador da. Sadece bu ataklar ne kadar göz boyama ne kadar kazanma odaklı olur o kısmı meçhul...

Scudo
Eğer Contador ve Nibali buraya güçlü ve formda gelseydi,Valverde Movistar'ın lideri olsaydı. Bu 3'lüden biri genel klasman'da Quintana yerine 2-3 dakika farkla ikinci olsaydı çok keyifli bir son 2 etap izlerdik ama maalesef Quintana böyle değil.Contador dünkü atağını devam ettirebilse idi işler daha da karışabilirdi ama olmadı. Froome bu saatten sonra bırakmaz,Quintana'da pek zorlamaz artık hatta Froome bir Alp'd Huez alırsa şaşırmayın. Yiğidi öldür hakkını yeme! Froome bu turun en güçlüsü.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Movistar direktörü José Luis Arrieta'nın TdF live sayfasındaki açıklaması ile heyecan filan yapmaya gerek olmadığı ortada. Özetle "2. ve 3. sırada olmak gayet güzel ama yeterli değil. Ekip olarak 3 haftadır Nairo'yu şampiyon yapmak için çabalıyoruz. Keşke Zeeland'da o 1,5 dk.yı kaybetmeseydik. Bugün atak yapmamız şart ama mantıklı bir şekilde" diyerek aslında tur bitse de gitsek demiş nerdeyse...

Adamım Bardet ben gibi iyi inişçi [emoji12]

@sabitkamera

Çok iyi..

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
eveeett, valverde atağa kalktı, herkes birbirine bakıyor gitsek mi diye:)
kimse kovalamadı, froome sanırım quintanayı bekliyor

froomun bisikletinde bir sorun oldu, durdu 1-2 sn, nibali hemen atak yaptı, froome biraz geri düştü

quintana gitmedi ama nibali hemen yararlandı froome un durmasından. bana da etik gelmedi ama neyse. Bu arada şuan nibali froome la farkı 1.20sn yeye çıkardı

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Serkan.ÇABAŞ

Nibali gibi bir şampiyona etap almak için bu yaptığı yakışır mı diyeceklerine bir güzel savundular iyi mi..

Ne güzel seyircisin sen öyle helal olsun. Bu olayda arada kaynadı doğal olarak Froome söz konusu olunca..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve taner07
Nibali, Contador, Valverde... hepsi ön grupta ve atak yapmaya çalışıyor.
@Oğuzhan Y.
Mavi kazaklı dede içindeki tüm nefreti kustu Froom a :D

@Recep-Şahin amca efsane oldu :D:D

Bu arada Rolland'ın arka fren kaliperini gören var mı? Sele borusunun alt tarafında da göremedim. Acaba sadece ön fren mi kullanıyor?

Nibalinin buradaki amacı sadece etap almak olabilir mi, zaman farkını düşününce ilk üçte yer alabilir. Yaptığı etik değil belki ama sonuçta acımasız bir yarış herkes her fırsatı değerlendirebilir ki Froome gibi antipatik biri sarı mayo giyiyor.

@Zafer KAPLAN

Quintana, Valverde ve Contador'un başı kel mi? Onlar atak yapmadılar. Froome'u ister sempatik bulun ister antipatik, ama bu Nibali'nin davranışını sevimli hale getirmez. Aynı işi Team Sky veya Froome yapsa kıyamet koparıyor, adını antipatiklik koyuyorsunuz.

Ah genel Klasman da 2. Contador olacaktı ah! Quintana kariyerini böyle geçirirse kötü onun için atak yapmak Lazım atak.

Geri