Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
Froome'la Quintana yana yana etabı bitiriyor Froome inanılmaz çıkmış oluyor, Quintana sanki başarısız gibi algılanıyor nasıl iş anlamıyorum:)

Bu arada helal olsun Geschke çok büyük iş başardı:harika:

Yayın sırasında Contadorların düştüğünü farkettim. Froome, Valverde, Nibali ve Quintana kadrajda iken Contadorların bir tekeri kadrajdaydı ve bir anda yuvarladınlar eyvah dedim. Ama spikerler farkedemedi. Froome'un önünde bir kez daha eğiliyorum. Şu anda Froome'u kimse geçemez.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Özgür R Bence olayı yanlış yorumladın oradaki durum şu; bu performanslar artık Froome için normal algılandığı için başka birisi onu zorlayınca veya aynı seviyede çıkınca İNANILMAZ oluyor :harika::komik::komik:

@taner07

Söylerken Froome şöyle çıktı, Froome böyle çıktı deyince insanlarda ters tepiyor:) Ayrıca iniş boyunca 15 km boyunca Froome inanılmaz iniyor lafını dinledik izlemeyen sanır ki Froome aldı başını gidiyor inişte Nibali'ye 2 dk fark attı :komik: İşte buna algı yönetimi, toplum mühendisliği diyoruz:D:D

Dediğimiz gibi ya Froome gerçekten bir yokuşçu üstadı yada Sky daha kimsenin bilmediği ve çözemediği bir doping yöntemi kullanıyor. Biliyorsunuz Lance Armstrong doping yaptığı tespit edilemedi , kendisi itiraf etti. Şimdilik bunları konuşmak için erken Tour un zevkini çıkarın diyicem de ben izlemekten gram zevk almıyorum, aynı 2013 ve 2012 de olduğu gibi Horner 'ın kazandığı Vuelta bile daha zevkliydi. Bu yüzden hep söylerim en güzel yarışlar klasiklerdir koca 21 etap yarış zevk alınan süre toplamda 2 saati geçmiyor. Ama bir Flanders yada Roubaix de iki saat ayakta izleyebiliyoruz yada izleyebiliyorum, zaten bi daha Tour etabına ancak bisikletle beraber zevk için giderim yoksa gidilecek yarış klasiklerdir.

@Özgür R

işte team sky'ın sevilmemesinin sebebi eurosport yorumcuları özellikle sarper : )

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Contador ve Nibali artık sadece Froome ve Sky'a karşı değil, Movistar'a karşı da savaşmak zorunda zira ben sanmıyorum ki bugün bile Contador'un kaçmasına izin vermeyen Valverde, şuanda bir de podyumdayken Contador veya Nibali'yi salacağını. Movistar şuandan itibaren sadece Froome ile baş başa kalırlarsa atak yapacak yoksa ölümüne savunma. Şuanda dağlarda en güçlü 2 takım olan Sky ve Movistar düşman olması gerekirken bir savunma koalisyonu kuracak ve diğer sporculara bir duvar örecek. Tur böyle biter arkadaşlar geçmiş olsun :harika:

Bu saatten sonra ben Tinkoff ve Astana'nın yerinde olsam konuşur, anlaşırım yarışı başından itibaren hergün patlatırım bu saatten sonra bu iki büyük şampiyonun kaybedecek birşeyi yok ha 5. olmuşlar ha 15. ;) Öyle son yokuşta son inişte atak yapayım ile olacak gibi değil fark biri 7 diğeri 8 dakika geride zaten. Bence Nibali+Contador beraber atak yapıp, çalışmazlarsa ikisi de turu böyle bitirir zira ne Sky'ı ne de Movistar'ı tek başlarına yenebilecek durumda değiller.

@Tolga Çelebi

Sarper Günsal üstadın sözleridir etap yorumları yaptığı siteden alınmıştır.:)

"Ve fakat haklısınız; yokuş çıkma stili, egosu, vs,. nedeniyle Froome'dan hoşlanmıyorum. Ama 2 tane Team Sky mayom var, birini bugün yayına giyeceğim. Bizde her yol var" :)

@Özgür R

Tamam,doğrudur öyle olabilir ama ben hiç bir zaman yorumculardan Froome doping yapıyor sözünü duymadım bende Froome'u desteklemem ki belkide bu SKY takımı yüzündendir ancak hiç bir zaman Froome dopingli demedim bence hala değil ama SKY takımını ve Froome'u sevmeyenler her zaman 1.Froome olunca bu doping söylemlerini ortaya atarlar. Contador 1.olsa başka takım yapar,Quintana olsa vs. vs. diye uzar gider. Sarper abi iyidir ama onun olduğu etaplarda seyir zevki 2'ye 3'e katlanıyor :)

• Beğen
@Tolga Çelebi

Zaten yayında Froome dopingli demeleri büyük talihsizlik olur.Yayında şüphelerini dile getiriyorlar bence getirmeliler zaten kesinlikle yıllarca Lance'i ben dahil saf saf izleyenlerin yaptığı en büyük hataydı bu:harika:Ayrıca haklısın Sarper üstadı bende severim yorumları,esprilerine zaten lafımız yok sadece biraz daha objektif olsa bazen daha iyi olur diyoruz :) Yoksa Sky ve Froome'u sevmek zorunda değil kimse :)

Valverde sanki tek hedefi yarışı Contador un önünde bitirmek, adam tüm kariyerini onun arkasında geçirince haliyle Contador a bilenmiş şekilde yarışıyor sanki. Tabi bu benim düşüncem Zaten bu yaşta,Valverde isminde ki birisi Quintana ya ne kadar domestiklik yapacak? Bence firsati olsa Quintana ya bile atak yapar.

Contador, ''Froome'a çok yükleniliyor. Power datalarımı ben de açıklarım ama bunlar tek başına yanlış yorumlanabiliyor. Şuanda duble şansım çok azaldı ama hala hedefim bu. Bir daha duble deneyeceğimi düşünmüyorum'' demiş.

@Tolga Çelebi tur öncesi ve tur esasında yazılarını baştan bir daha okursanız " froome düşer " algınısı yaratan ve hatta etap 10 ya da 11 de yayında iken froome için yorum yaparken tam cümleri kurarken zorlanan hatta böyle evliyerek geveliyerek bu işin içince var " ben bu sporu ya bırakıcaktım izlemeyi ya böyle sevicektim " gibi laflar ederek bahsettiği bölüm var şimdi biraz türkçe yayınların tekrarına baktım kayıt altına alan arkadaşın bulamadım. hatta bu formayı giydiğinde eleştirenlere yayında tamam yahu team sky tşörtüm var üstümde falan yayına onla geldim ben dedi.

bu yüzden sarper'in ismini özellikle verdim ben. ben yokken de @Özgür R zaten gerekli cevapları da vermiş aynılarını tekrarlaramama gerek yok

----

ha birde sarper biraz önce yine yazı yayınladı " contador'a kötü inişçi demiş. " galiba ilk defa böyle bir şey duyudum şuan

• Beğen
Geri