Tabii ki de Tejay performans sebebinden bırakmadı, adam hasta sorunları var ve doktor aracının yanına gitti. Hemen yapıştırıyorsunuz 3 haftalık bisikletçi değil diye merak ediyorum da nasıl olunuyor 3 haftalık bisikletçi
Bu Valverde ne zaman domestiklik yapmaya caliscak?
Bence Richie Porte ve Gerant Thomas tan daha guclu bir bisikletci ama onlarin yaptigi isin yarisini yapamiyo
Yazık çok yazık çok acımasız bir spor bisiklet.Tejay van Garderen yarışı bırakmak zorunda kaldı benim gizli favorim di Contador'dan sonra belki ilk kez podyuma çıkacaktı.Ah ah çok üzüldüm
Nasıl başarısı yok adam 2012'de 23 yaşındayken 5.olmuş gençler mayosunu kazanmış adamın daha tonla başarısı var 26 yaşında olmasına rağmen açın bakın vikipediyi de bakın başarılarına ona bakarsanız da Froome'un da 2011 den önce başarısı yok ama uzatmak istemiyoruö diyecek bir şey yok
Contador aynı şeyi 2013'te de söylemişti son etaplara gelmeden podyumda 2. idi sonra zorlamadı ve Quintana,Rodriguez podyuma geldi gerçekten çok güzel bir söylem.
Yeter be Froome pes et artık da biraz keyif gelsin etaba.
Contador geride kaldı ( inişte düştü ) Quintana gidiyor Froome bırakmıyor galiba artık her şey bitti Quintana gene Froome'dan sonra en güçlü adam ah o 2.etapta Quintana geride kalmasa fark 1.30 dakika civarlarında olsa daha keyifli olabilirdi. İkisine de helal olsun.
Geshke etabı aldı. Giant Alpecin için çok sürpriz oldu.