Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Sagan inerken çıldırdım resmen

Barguil'de güzel omuz attı adama

Scudo
Plaza abiye saygılar :harika: Sagan yine ikinci :ckkmk: Nibali aferim :ckskc: Contador'un şansızlığı Valverde genel klasmanda aralarında çok az fark olduğu için her gittiğinde takip etmesi Contador'u gruptan kaçmasına izin vermedi :mad: Ama güzel süre alamayacağına bilse de Contador'un ayaklarına gelmiş gibi yarın da dinlenir, çarşambadan cumartesiye kadar hergün denemezse adam değil :komik::komik:

Eurosport'ta Contador ile röportaj yapıyorlar Giro'da ki formunda olmadığını kabul ediyor ve gün geçtikçe daha iyi olduğunu söylüyor.

Bu arada öncelikle Geraint Thomas'a geçmiş olsun turun en iyi domestiği şu ana kadar. Birde SKY takımı ile ilgili bir gözlemim var. Contador,Valverde atak yapınca bazen domestikler geriye geliyor sonra tempo yavaşlayınca yakalayabiliyorlar. Eğer genel klasmancılar ataklarını sürdürürse Froome'un domestiği kalmaz iyice izole olur ve her etap bu olsa Froome bayağı zaman kaybedebilir. Froome'u tek başına yenmeleri imkansız birlik olmalılar.

Neyse Tuttuğum takım nihayet Podyum başarısı gösterdi. Saganı desteklemeye başlayabilirim artık :) çok tuttum kendimi :)

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
@kubilay YAVUZ
@Arslanturk

Artık yapsın! Seviyorum bu adamı, turun en büyük renklerinden birisi kesinlikle :harika:

Dümdüz etapta kaçışa kalır mı o etap :) Bende Sagan'ın almasını isterim ama tek yolu normal bir sprinter gibi sprint finişine girip Greipel,Cav,Kristoff gibi adamlarla mücadele etmeli.

Tebrikler Plaza büyük iş çıkardı
Tebrikler Sagan azmine hayran kaldım
Tebrikler Nibali son şampiyon olduğunu hatırlattı
Geçmiş olsun olsun Thomas o omuz bisiklet hayatını bile bitirebilirdi.
Bu dinlenme gününden de Sky çok iyi dönerse Artık bu işi çözmek UCI ve diğer takımların boynunun borcu olur.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
froome sarı mayonun turşusunu kurunca peloton da feleğini şaşırdı 18 dk fark nedir yahu :mad: bu arada sagan da olmasa turun tadı kalmayacak adam kazanamasa da her etapta var contador da tinkoff sakso nun saksı sı oldu :p

• Beğen
Tepkiler: taner07
Herkes son kurşununu atmamak için son ana dek direnen Jack Sparrow gibi Alplere kadar durumu idare etmeye odaklandı. Froome'un tuzu kuruydu, Quintana, Tejay, Contador ve diğerleri... Namludaki o kurşun Alplerde atılmayacaksa bir anlam teşkil etmeyecek, bu moladan sonra Pazar gününe dek iddiasını korumak için risk alan GC ekibinin performansını göreceğiz.

Eğer olur da Movistar bize podyum yeter havasına girmezse Contador, Nibali, Quintana ve Valverde bize çok keyifli bir 3-4 gün yaşatacaklar. Tejay riskten uzak sürüşünü de değiştirir umarım son bölümde. Böylece belki Froome'u domestiklerinden ayırıp hırpalayabilirler. Farkı kapatmalarını beklemesem de tur finaline heyecan getirebilirler.

Bir de sanki turun ilk haftasındaki kadar büyük bir güç farkı kalmamış gibi SKY ve diğerleri arasında.
Benimkisi bir illüzyon olabilir nihayetinde umut fakirin ekmeği :)

Ben hala Romain Bardet'den bir etap kazanmasını bekliyorum :)
Bisikleti güzel bir kere :cool:

Bu arada GCN'de bugün Velonews'den Caley Fretz ile yayınlanan bir röportajda, Caley Cavendish ile kısa konuşma şansı olduğunu ve Cavendish'in yeni Venge'in frenlerini beğenmediğini ve dağ etapları ve yağmur yağdığı zaman kullanmayacağını söylediğini söyledi. Ben dikkat etmemiştim ama zaten TDF'de eski bisikletini daha çok kullanıyormuş. Specialized o kadar pazarlama yaptı aman en hızlı bisiklet falan diye ama Cavendish'e böyle dedirttilerse o bisikletin frenlerinin baya elden geçmesi gerek demek ki.

@Çağrı Soylu
Yeni bisikletini kullanmadigini ben de farkettim cagri. Bir ara saganla ikisi surekli yeni vengei kullanirken, su anda sagan dahi eski vengei kullaniyorlar. Demek bu yuzdenmis. Ben de baya merak ediyordum.

Geri