Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Mark Cav kızmış: "Disgusting to hear (link) had urine thrown on him. Can't believe there are still people spoiling this beautiful race."

Bu saçma sayılabilecek tavırlar/durumlar herkesi etkilemiş gözüküyor.

Scudo
İlginç işler gerçekten; bu tepkiler falan yumruklar vs çok abartı şeyler. Belli ki Sky kendini anlatamıyor pek, Condator mesela doping çıkmasına rağmen sevdirmiş kendini. Belki Sky biraz daha halkla ilişkiler konusuna eğilebilir.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Bertan T. sevilen contador temin takım arkadaşı giderken durdurmayan olandı ( biraz önce durdurdu )..
yoksa contadorada bir çok tepki var contadorun seyirci yumruklamışlığı vardır bu sebepten

• Beğen
Contador bir hamle yapmak istedi ama sanırım nabzı çok yükseldi, kendini çok iyi hissetmedi herhalde vazgeçti hemen ya da arkadan çok erken uyandı Valverde o yüzden de olabilir ama ilginç gerçekten :koptum::koptum:

• Beğen
sagan piskopata bağladı ☺

Sagan sprint için yine çok geriden geldi, 4. oldu biraz daha önde yer kapsaydı veya domestiği olsaydı Graipel'le başa baş girebilirdi gibi geliyor.
Gerçi her seferinde aynısı oluyor :D
Ekleme: En azından son 2 gündür kaçış grubunda olması sayesinde yeşil mayoyu artık uzun bir süre garantiledi gibi geliyor.

Ah be Degenkolb yine olmadı.Bu arada Degenkolb'un çok ilginç bir sprint tarzı var.:koptum:

@Soner Közen
evet farkettim :) birisi çok reklam diye şikayet etmişti twitterdan ben de onun üzerine akşam reklamsız yüklüyorum diye o zaman bahsetti. ben de yüklerken bir yandan da endişe duyuyordum hep. yasal bir sıkıntı olmasın diye. iyi oldu o açıdan :)
Fransa bisiklet turu 2014 yılından da bazı etaplar elimde mevcut Cavendishin kaza yaptığı cancellaranın efsane atak yaptığı ama kazanamadığı ve peter saganın yine 2. olduğu tur falan onlar var ileride onları da yüklemeye çalışacağım türkçe anlatımlı olarak.

Geri