chris froome'u severim, efendi bir bisikletçi. şu ana kadar öyle büyük, arsızca konuşmalarına hiç denk gelmedim. adamdır yani. şu anda inanılmaz formda, büyük işler yapıyor.
insanlar da bu spora yapışmış doping lekesinden dolayı ister istemez acaba bu kadar güçlü olmasının sebebi doping mi diye düşünüyorlar.
aynı durumda contador, nibali veya başka bir bisikletçi olsa onun hakkında da bunlar konuşulacaktı.
açıkcası ben de şüphe ile yaklaşıyorum ama, şöyle düşünmeden de edemiyorum; bu adam 1. etapdan beri saldırıyor, çok güçlü olduğunu gösteriyor. eğer doping kullanmış olsa, bu ataklarda bu kadar cesaretli olabilir miydi?
yani contadorun, quintananın temposunda gideyim kimseler çakmaz dopingli olduğumu diye basitçe düşünebilirdi bence.
kendimi froome'un yerine koyuyorum, eğer dopingli olmuş olsam vahşi hayvanlar gibi saldırmam etaplarda. hele ilk ciddi tırmanış etapında 2-3 dakika fark atmam rakiplerime.
şüphe çekmek iyi değildir.
kendisi ve takımı şu an hedefte. insanlarda pislik yapmaya başladılar.
ne demek bir bisikletçinin üzerine idrar kutusu atmak veya yumruk atmak? terbiyesizler.
ne yaptırım yapıldı merak ediyorum. kayıt yok diye hesap soran bile olmamıştır belki de.
hee, genel klasmanın tadını kaçırdı froomey

edepsiz ya