Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

@StratoMaster
5 euro ya 1 ay üye oldum canlı yayın videolar vb izleyebiliyorum. Ayrıca tivibu web paketten de üye olup izlenebiliyor. Canlı yayında izlemek için bildiğim yasal ve sağlam yollar bildiğim bunlar benim.

• Beğen
Tepkiler: StratoMaster
Scudo
@dengetekerci @StratoMaster üye olup odemenizi yaptıktan sonra siteden üyelik iptali yapmayı unutmayın. Bu tür uygulamaların tamamı siz iptal etmediğiniz sürece otomatik olarak kartinizdan parayı çekerler. Üyeliği iptal etseniz bile bir aylık aboneliginiz sürecek. Ben de bu şekilde kullanıyorum. :)

@deathsidestory
Eyvallah yaptım iptali ama gelecek ayda bisiklet turları devam ediyor ispanya polonya vs.

@taner07

2 sene önce Cavendish sprint etabında Giant'lıya omuz atıp düşürdüğünde bilerek yaptı diye ertesi gün gene idrar atmışlardı üzerine.Kimse çıkıp Cavendish'e görüntüler yok,yaptığın hatayı biliyorsun ondan şimdi yalan konuşup bu olayı ortaya atıyorsun demedi. Froome tabi söz konusu, olabilir haklısınız yalan söylüyor muhtemelen.:):harika:

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar ve taner07
@Özgür R Yalnız şöyle bir sıkıntı var; o olayda Cavendish dışında, takım arkadaşlarından tutun da sportif direktör ve takımın medya sorumlusu dahil herkes olayı onayladı ve doğru olduğuna dair beyanlarda bulundu :):komik:

Abiler çok doping karşıtı ise iki gündür buralarda bisiklet süren malum kişiye tepki gösterselermiş. Froome biraz popülist hedef olmuş.

Ha, dersiniz Sky algı yönetimi yapıyor, (burada böyle bir yönlendirme hissettim son mesajlarda) o zaman bunu da ispatlamak gerekir. Bu işin sonu yok. Üzerime işediler diyen kabataş yalancisina döndürmeyelim olayı. Sakince izleyip görmek lazım neler olduğunu..

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar ve taner07
@taner07

Bugün tükürdüler yeni. Ben ondan bahsediyoruz sandim. Yumruk olayi ise bilemedim bi arastirmak lazim

Porte su almıştı onları taşımaya peletona girdi, o sıra mı oldu olay? O bölgede kamera kaydı yoktu o sırada.

@taner07
Arabaların içinde devamlı kayıtta kameralar var. Hadi sporcular neyse ama bu olay mesela kanıtlanabilir.
Hep muş mış diye konuşuyoruz. 3. etaptaki saçmalıklarından sonra takımı sevmesem de Sky'a yapılanların tamamı yanlış Langeveld'e de katılıyorum izleyenler beğenmiyorlarsa evlerinde otursunlar. Eğer bir ceza verilecekse bunu komiserler sonuna kadar zaten verir. Ama Sky şu anda biraz mağdurum da mağdurum oynuyor gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
10.etapta Porte Froome'u taşıyınca ve sonda Froome balyozu vurunca ikiside dopingliydi.:) Sonra 12.etapta Plateau de Beille tırmanışında Quintana atak yaptı Porte dayanamadı ve düştü bu sefer Thomas cevap verince Froome ve Thomas dopingli oldu Porte paçayı kurtardı:) Bugün Porte hem mekanik sorun yaşayıp hem zaten erken zayıflık gösterip üzerine de Thomas'ta gidemeyince geriye dopingli bir tek Froome kalmış oldu:) Hadi hayırlısı bakalım Alp'lerde neler olacak, aslında Froome pave yolda düşeydi bunlara gerek kalmayacaktı ama olsun:)

Artı yumruklar,tükürmeler,idrar torbaları atıldı,etap önceleri sözlü tacizlere uğradılar, üzerine yetmiyormuş gibi hala mağdurum oynuyorlar.:) Ayrıca 3.etapta düşünüldüğü gibi Sky atak yapmadı,eğer yapmış olsaydı pelotonda en az bir kişi bunu söyler,en kötü Mr.Tinkov bunu fırsat bilip ortalığı ayağa kaldırırdı diye düşünüyorum. Tv de kavga ettiklerini sandığınız Movistar'dan bir kişinin bile yarış sonrası bu olaya değinmemiş olması zaten herşeyi açıklıyor aslında.. Önyargıları kırmak atomu parçalamaktan zordur derler, Sarper Günsal üstadın gazına fazla gelmemek lazım özellikle bu Sky konusunda bence..

Ayrıca gene söyleyeyimde yanlış anlaşılmasın dediklerim, eğer temiz değillerse en ağır şekilde cezalandırılsınlar,öyle Astana gibi yakından da izlemesinler çok ağır ceza versinler.Bu işi araştıracak kurumlar belliyken ve merak etmeyin aldıkları nefes inceleniyorken sokakta milletin kendi kendine infaz yapmaya çalışması da entel Fransızlara pek yakıştı doğrusu:):harika:

chris froome'u severim, efendi bir bisikletçi. şu ana kadar öyle büyük, arsızca konuşmalarına hiç denk gelmedim. adamdır yani. şu anda inanılmaz formda, büyük işler yapıyor.
insanlar da bu spora yapışmış doping lekesinden dolayı ister istemez acaba bu kadar güçlü olmasının sebebi doping mi diye düşünüyorlar.
aynı durumda contador, nibali veya başka bir bisikletçi olsa onun hakkında da bunlar konuşulacaktı.

açıkcası ben de şüphe ile yaklaşıyorum ama, şöyle düşünmeden de edemiyorum; bu adam 1. etapdan beri saldırıyor, çok güçlü olduğunu gösteriyor. eğer doping kullanmış olsa, bu ataklarda bu kadar cesaretli olabilir miydi?
yani contadorun, quintananın temposunda gideyim kimseler çakmaz dopingli olduğumu diye basitçe düşünebilirdi bence.
kendimi froome'un yerine koyuyorum, eğer dopingli olmuş olsam vahşi hayvanlar gibi saldırmam etaplarda. hele ilk ciddi tırmanış etapında 2-3 dakika fark atmam rakiplerime.
şüphe çekmek iyi değildir. :)

kendisi ve takımı şu an hedefte. insanlarda pislik yapmaya başladılar.
ne demek bir bisikletçinin üzerine idrar kutusu atmak veya yumruk atmak? terbiyesizler.
ne yaptırım yapıldı merak ediyorum. kayıt yok diye hesap soran bile olmamıştır belki de.

hee, genel klasmanın tadını kaçırdı froomey:p edepsiz ya:p

@Ali Demir
Umarım ki sonradan doping vb. çıkmazda froome'a edepsizlik edenler utanırlar.

Geri