Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Sky sarı mayoyu aldığından beri izlediğim etaplarda Sky'ın peletonu çektiğini pek görmedim. Ben mi gözden kaçırıyorum?

Scudo
Taytın içine birşey giyilmez.

Cok acayip etap bu nasil bisey. Carsi pazar karisti. Herkes birbirine atak yapiyor. Porte geride kaldi froome basamiyor :)

Cummings uyuttu pinot ve bardet'i. Yumruk gibi indirdi vallahi. Arkadan sprint bastilar ama yetisemediler. Zamana karsici gibi gitti.

Froome'a ekstra parantez aciyorum. Geraint thomas yokusun basinda dustu, porte yok, quintana 3 kere silkelemeye calisti ona ragmen oturdugu seleden bir kere bile kalkmadi. Sadece kafasi asagida bir sekilde yavas yavas kadansini yukseltti. Etap sonu quintana'nin arkasindan yattigi yerden cikip sprint basip 1 saniye kazandi. Rakiplerini cok demoralize ediyor. Cok guclu gozukuyor.

ttt etabından sonra ki en güzel etap oldu.
adam nasıl geldi aldı yahu valla mandale böyle anılırdı güzel anıldı.

Artık Froome'un en güçlüsü olduğunu anladım eğer temizse tur onun hakkı almasını isterim. Contador ve Tejay güçsüz yapıcak bir şey yok, Quintana ilk etapta rüzgar yüzünden fark yemese Alp'lerde çok keyifli bir yarış izlerdik. 3.09 bu saatten sonra çok zor. Froome çok güçlü gerçekten

Mandela gününde bir Afrika takımın ilk galibiyeti olması çok anlamlı oldu

@Murat B. geçen gün sürpriz bekliyorum bence tırmanma etabı alacak deyip adını hatırlayamadığım Romain Bardet'ydi :)

10.etapta Porte'a yumruk atak seyirciden sonra, bu etapta da Froome'un suratına idrar atılıp dopinglisiniz diye bağırmışlar.Çok güzel bir tur oluyor gerçekten,Froome kazansa ne olur kazanmasa ne olur bu saatten sonra..Herkese iyi seyirler..

arkadaşlar yeri değil biliyorum ama acil olduğu için burdan sormak istedim bir konu açtım yanıt verende olmadı,km saati alıcam almanyadan 2.l polar cs 500 bunu beyendim pek anlamam tipi felan hoşuma gitdi ama bir iki yerde ufak bir yazı gördüm,ekran aydınlatması yok ve sensor pileri değişmiyor diyorlar belkide ben yanlış anladım bu konu hakında bilgisi olan varmı yada başka bir üründe tavsiye etseniz olur,garmin edge 500var birde ama işde 90 Euro oda yardımlarınızı bekliyorum bu konu hakında lütfen abiler

@Özgür R Çok iğrenç şeyler olmaya başladı turda, Fransızlar başarısızlıklarından kudurmuş durumdalar ve İtalyanlar ile birlikte bu konuda en çirkef ülke olabilirler. Froome ve Porte'a bunları yapanlar bugün 2 Fransızın elinden etabı söküp alan Cummings'e neler yapar gerçekten ürkütücü :mad::mad:

@taner07

Haklısın üstad zaten eğer temiz değillerse yakalasınlar en ağır cezayı versinler kimse çıkıp birşey demez ama böyle şeyler tura gölge düşürüyor.Fransızlar 30 yıllık başarısızlıklarını Jalabert gibi adamaları tv ye çıkarıp neredeyse Sky'a küfür ettirerek örtmeye çalışıyorlar..Sonra oradaki seyircide atar tabi eline geçerse.Kazanmasın Sky tur falan hatta almasınlar bir daha Fransa Turu'na madem şüpheli takım..

mide bulandırıcı şeyler oluyor 2 gündür turda
porteye atılan yumruk froome idrarlı torba atılmış bugünde

edit: okumadan yazarsam böyle olur 19dk önce yazılmış @Özgür R tarafından

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bugün Froome son metrelerde sprint attığı için tepki çekmişti ama sebebi belli oldu sanırsam; fiziksel olduğu kadar psikolojik de bir savaş veriyor şuanda, kendine dopingçi diyenlere karşı yaptı sanırsam o atağı şimdi algılayabiliyorum ve anlayabiliyorum bu atağı :harika:

Yalnız diğer açıdan bakarsak da ne Porte'un ne de Froome'un bu olaylar yaşandığına dair ne ufak kanıtı var ne de tanığı, böyle olunca insanlar da madem böyle bir olay oldu nasıl kameralar çekmez, kimse görmez diye bir açıklama bekliyor :ckskc:

beyler ben uzun süredir tour de france ı takip etmeye çalışıyorum lakin olmuyor. siz nerden takip ediyorsunuz ? yardımcı olur musunuz ?

Geri