Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
Tura heyecan katan böyle ataklar,sprint trenleri,tırmanış kapıları hatta bazen düşmeler,lastik patlamaları vs. yoksa bana önceden söyleseler bu etapta bir şey olmayacağını para verseler ben 200 km hayatta oturmam televizyon başında. Bugün en azından denediler ama olmadı yapacak bir şey yok hem demek hem dememek lazım. Alp'lerde gerekirse düz etaplarda ufak tırmanışlarda her yerde denemeleri gerekiyor ki turu kazanmak istiyorlarsa.Bugün ben bütün genel klasmancıları gayet güçlü gördüm ama 2 gün önce inanılmaz dökülmüşlerdi her etapta 30 saniye 20 saniye alsalar gene kardır. 2 sene önce Contador ve ekibi çarpraz rüzgar sayesinde Froome'dan 1 dakika almışlardı belki yarın 50-60 km rüzgar olacak ve bu sefer 4 dakika 5 dakika alacaklar bunlar ilk başta kulağa zor gelebilir ama bugün Froome'u takip edenler de o azim vardı ki Geraint Thomas düşseydi ben Froome'un biraz zaman kaybetmesini bekliyordum.Yarın sanırım kaçış için uygun bir etap bakalım göreceğiz.

Normalde yarının profiline bakınca kaçış kazanır derdim ama sprinterlerin bu kadar aç olduğu bir dönemde kaçışa bırakmazlar bu etabı, Giant özellikle çok çalışır Degenkolb için ama ona sert gelebilir, etap sonunda 600 metre %10luk bir duvar var genel klasmandan Valverde'ye de uyuyor ayrıca Rodriguez bugün çok yoruldu ama ona da çok uyuyor. Diğer favoriler; Sagan, Avermaet, Gallopin, Martin, Stybar ve Hagen. Tabi Froome'u saymıyorum ama hayvansal formda isterse o da alır ama ister mi emin değilim :komik::komik:

upload_2015-7-17_1-51-2.png

@taner07

Ben artık Sagan'ın almasını istiyorum yeşil mayo'ya hiç uymuyor böyle :) Bu arada favorilere Martin yazmışsınız da benim aklıma Tony Martin'den başka kimse gelmedi o da yarış dışı kim acaba bu gizemli Martin :)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
http://img504.yukle.tc/images/4072Eurosport_Deutschland_0192_12226_H_27500_20150717_164758.jpg

http://img504.yukle.tc/images/9242Eurosport_Deutschland_0192_12226_H_27500_20150717_164802.jpg

http://img501.yukle.tc/images/2334Eurosport_Deutschland_0192_12226_H_27500_20150717_165556.jpg

son 68 km

Sagan alsin diyenler. Iste Tinkoff Saxo sizi duydu, hizli sprintcileri elemeye calisiyorlar, Sagan' a yol acilsin diye.... :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Peraud perişan oldu ya, o yaralarla sürmenin vereceği acıyı düşününce ben burada bir kötü oldum off :(

Bu Sagan' a yapacak bir sey yok. Iki de bir baska birisi önüne geciyor. G. Van Avernaet hayatinin en uzun sprintini atmistir bugün...

Greg van avermaet!!!!! reyiz etabın sonunda bağırta bağırta aldı!!:komik::komik:

• Beğen
@taner07
Taner bey forumda tamamı büyük harf kullanımı yasaktır, lütfen daha dikkatli olunuz.

Sagan kariyer planlanmasını acilen yapmalı ne olduğu belli değil. Sen saf sprinter misin klasikçi misin ? Çok etap kaçırır bu Sagan daha.

• Beğen
Daha ne yapsın adam yeşilde hala.Pozisyon,etap içinde gün boyu ne kadar enerji sakladığı,bi önceki etapta ne kadar zorladığı,yediği içtiği ,ara sprinte ve yaklaşırken nekadar enerji harcadığı,o kadar çok değişken var ki.Bir de durmadan değişik rakiple uğraşıyo: bir sorintci oluyo bir klasikci bir kaçışcı...say da say.Futbol gibi değil ki gole yakın olan 2 forvet ya biri ya bsşkası vesaire.

• Beğen
@özcan yılmaz

Madem çok yönlü Sagan hazır Kaliforniya'yi da aldı o zaman genel klasmancı olsun. Etabı izlediyseniz yüzde 70 Tink Off çekti pelotonu Sagan için ama alamadı etabı,olabilir benim ŞAHSI görüşüm Sagan ne olacağını bilmeli ki futboldan örnek verdiniz defansif forvet diue bir şey olmayacağı gibi böyle de bir kariyer olmamalı bence saf sprinter olması tinkoff'un hayrina olur.

• Beğen
Geri