Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

@UtkuK

dilediğin yerde izle app store yada google playden indiriyorsunuz ama digitürk üyeliğiniz olması gerek

@HASAN TONBUL bencede froome da doping çıkar araştırsınlar

Scudo
Froome çok iyidi, lafımız yok. Ama Porte'a helal olsun vallahi...

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Çok müthiş bir domine oyun yaptı Froome; erken bitti bile denebilir belki tur.

Froomun performansı bir yana öncelikle diğer gk favorilerinin performansı tartışılmalı.Nibali havlu attı sonunda ancak beni şaşırtan contador oldu.Anlaşılan gironun yorgunluğunu atamamış hala..

• Beğen
ya bunedir yaa, ben sprint finish severim ama şuana kadar ki belki de en iyi etaptı. Froome milletin psikolojisini bozdu resmen, 35km ile çıkıyordu %6-7 lik eğimi, helal valla. Porte a ayrı bir parantez açmak gerek, froomu o taşıdı, sonra da kendini taşıdı, harikaydı.

bu arada porte dağların kralı mayosunu aldı sanırım

Nibali, toplamda 6dakika 57 saniye fark yedi sadece bu etaptaki performansı ile.

Edit: Cümle bozukluğu.

quintana'ci olarak tek umudum yarin SKY'in yarin dagilmasi.
Yoksa su performanstan sonra umut beslenmez de, gene de belki bugunku performanslari yarina kotu etki ederse diye bekliyorum.
Yarin da alirsa SKY TdF bitti gitti..

• Beğen
Tepkiler: Murat A ve Okan A
Yeşil mayo Greipel, Sagan'dan gitti :p

Bu turun üstünde lanet var laneeeğğğttt :D (Karikatür çağrışımı,Yiğit Özgür diye aklımda kalmış :))

Froome'de imiş puanlı mayo da; dağların kralı Froome 1 Porte 2.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Şimdi yalan yok Froome'un bugün etabı almasını bekliyordum ama farklar ve alış şekli herkesi bitirdi, dağıldık resmen. Bence birkaç gün daha Froome'u güçsüz yakalamaya çalışacaklardır takımlar, perşembe günü bence son fırsat Froome'dan zaman alamazlarsa tur biter (Zaten bitti de). Contador bence bugün herkesin şaşırdığı isim oldu çünkü Nibali'nin durumu kötüydü, bekliyordum onun zaman kaybetmesini ama Contador'un 3 dakika yemesi yıktı beni :agla::agla::suspus::kötü::aglyrmngaa:

• Beğen
@Bertan T. Yorgunluk değil de bence form tutamamış Giro'dan sonra, ilk hafta zor yarışlar oldu ama daha 2 hafta varken yorgunluk diye düşünemiyeceğim ben...

Porte sandığımın aksine gayet iyi domestiklik yapıp, üstüne de Quintana'ya sprinti basıp 2. bitirdi etabı. Büyük alkışı ona veriyorum. Froome'un performansına zaten söylencek söz yok, 2013'ten alışığız. Bu performansa bağlı olarak bazı iddialar geçmişte olduğu gibi atılıyor ve atılacaktır. Yalnız, en azından bu etaba ilişkin tartışılması gereken en önemli husus GK iddiası olan Nibali ve Contador'un çok erken havlu atmasıdır bence. Gesink bile 4. geldi yaw.

@Tolga Çelebi

yok yok biliyorum : )
bugünün etap sonrası derbi kazanmış gibi düşünün : )

Geri