Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
Eğer SKY domestikleri bugün Froome'u en kötü ihtimal 5 km kalaya kadar yalnız bırakmazsa bence etabı alabilir ama 10 km kala falan yalnız kalırsa çarşı karışır :komik::harika:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Froome düştü mü ? Dimension datada yerinde sayıyor..

edit: takip ettiğim 4lü de en önde idi bir anda 6-7 sn gerilerde kaldı.

Çok yazık oldu Barguil'e ya takım arkadaşının tekerleğine dokundu ya da heybe alırken bir problem yaşadı, takıldı falan. Çok iyi durumdaydı genel klasmanda bugün sonunda ilk 10da olacaktı. Hiçbir takım arkadaşının beklememesi çok ayıp ya, Giant'in bugün lider Barguil olmalıydı, tamam sprint kapısı var ama Degenkolb'e 2-3 adam ver, gerisini gönder geriye çeksinler Barguil'i çekemiyorlarsa da yanında gelsinler, 23 yaşında bir yıldız adayını küstürmek çok mantıklı değil...

@x-rayted siteyi paylaşır mısın ben aradım, bulamadım da :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@taner07

(link)

ben contador froome rodriguez ve r costayı takip ediyorum. froome en önde idi bir anda en geride kaldı lastiği falan mı patladı acaba.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@taner07 karnına ağrı girdi ama bir şey yok derken : ))

bu arada anlık wattlara çıkabilirsiniz dedi birde.. yani ortalama sorun ama böyle değerlerin anlık yükselmesi normal işte hep bunu sordum şimdi tvde de söyleyince güzel oldu anladım iyicene

Herkese merhaba.Arkadaşlar işlerim dolayısıyla turu takip edemedim.Bu noktadan itibaren takibe başlıyorum.Bu zamana kadar olan kısmı benim için kısaca özetlerseniz çok sevinirim..

Vallahi ilk defa sorduğum soru çıktı Rolland röportajı sonrası :) Çok mutlu oldum,Sarper abiye sevgiler.

@Özgür R
Tam aradığım gibi teşekkürler.

Digitürk üzerinden eurosport hd yi ipad den izliyorum bu caner ile sarperin anlatımına doyum olmuyor gerçekten mükemmeller

• Beğen
Tepkiler: Gacemer
Önce Nİbali atak yapar , sonra Quintana ve Froome üstüne Contador gelir Froome cevap verir ondan sonrası ise tam bir muamma! Froome'a değil takım arkadaşlarını silkelemek amaçlı atak yapılması şart yokuşun başlarında yoksa adam zaten son 3-4 km ye kadar takımla geli keyfine bakar.

birazdan dimdik duvar yokuşlar başlayacak Contodor dans etmeye başlar :)

nibalı ve uran gg
geçmiş olsun

bu tabiri seviyorum ama burada yapan arkadaşlar var diye yapıyorum
geçen sene nibali dopingle kazandı kanımca kesin

Geri