Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
Cancelara nin bisikletinin uçuşu dehşet.

İlk düşen fdj li sporcunun halini merak ediyorum.

Ve yolun öbür tarafina da bir sporcu fena şekilde uçtu.

• Beğen
Tepkiler: vito16
Arkada kaza olduğundan tüm sağlık ekibi o kazaya yardım ediyormuş yarış devam edipte ilerde tekrar kaza olursa hiç bir sağlık ekibinin olamaması nedeniyle yarış durdurulmuş.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Yarışın durdurulmasının sebebi çok mantıklı ama gerçekten. Düşünsek aklımıza gelmezdi gerçekten.

Hiç bir doktor olmadığı için olası bir 2. kaza durumunda müdahale edecek doktor olmadığı için durduruldu.

• Beğen
Kazadan sonra peleton karman çorman oldu.
Yollar dar, favori takımların toparlanıp öne gelmesi sıkıntılı olabilir...

Üstelik yarış hayli durdu, bu arada herkes beslendi vs...

İlk düşenin önündekinin pedal tekere girmiş gibi, birden bir sarsılıyor bisiklet, sonra yerde

Kazanın linki:

Cyclinghub'ta bir muhabbet dönüyor, Gerrans bileğini kırmış, Domoulin'in de omuzu çıkmış sanırım. Doğrulayacak kaynağım yok ama.

Dmitry Kozontchuk (Katusha) da yarışı bıraktı

• Beğen
Tepkiler: Latif Ç.
Astana ve Tinkoff atak yaptı, peletondan koptular 50 metre...

Sonradan Sky Movistar filan yetişti. Ama sonuçta peleton ikiye bölündü.

Ana grup ikiye bölündü sky'ı yediler sarı mayo Cancellara dan gider.

Orica GreenEdge'in twitter hesabından yazılana göre Simon Gerrans'ın cidden bileği kırılmış, hastane yolunda kendisi

• Beğen
Youtube dan telif hakki uyarisi geldi. Millete birsey demiyorlar bize cattilar yahu. Girodaki uyarilar sadece italyada yasaklandirildigiydi. Bu komple kaldirmamizi istiyor.

• Beğen
@Emrah Özşahin
Olmuş bitmiş yayını yayınlamak neden yasak ki. Anlamak zor.

@Tolga Çelebi
Bu zaten akla gelmez. Kurali biliyorsan böyle bir seyi düsünebilirsin.. :)

@tahirkaya
youtube üzerinden para kazanıyorsun
yüklediğiniz videolar üzerinden.. ne kadar izlenirse o kadar para ve fransa turu sanırsam
(link) la anlaşmalı oraya yüklüyorlar videolarını

Ben para kazanmiyorum.
Giro da gelen uyarilarda yayinci kurulus videonun kaldirilmasini istemiyor ancak reklamlardan yayinci kurulus para kazanacak bu sekilde yayinlamayi kabul ediyormusunuz diye birseyler cikti kabul ettim bende.
Ama simdi Amaury Sport Organisation firma almis eurosporttan fransa turunun yayin haklarini. Onlar direk kaldirilmasini istemis youtube den. Onlarda uyari gonderdi.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bugünkü kaza birçok şeyi etkiledi...

Son kilometre.

Rodriguez aldı.

Froome iyi çıktı ama Contador çok arkada kaldı ya :(

Finiş harikaydı...

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Geri