Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
@Serkan.ÇABAŞ ilkinde zincir problemi yaşadı geri getirdiler, ama inatla arkalarda durmaya devam edince bu sefer de kazaya kurban gitti, böyle olacağını Hollanda takımı bilmeyecekse kim bilecek? :)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
İşten yarım saat erken çıksam son 1,5-2 saatini izlerim planı içerisindeyim şu anda.
Ama bugün bir şekilde erken kaçtım, yarın ne olacak, yarından sonra ne olacak ):

maalesef işyerinde pinekleyecez yarış saati,
hatta pazara kadar canlı izleme imkanım olmayacak:agla:

Öğretmen olmanın gözünü seveyim. Nasıl izleyeceğim derdim hiç olmuyor :) Bakalım bugünkü etap nasıl olacak.

• Beğen
Tepkiler: ddr ve radomi
Eğer normal şekilde, kazasız ve toplu halde Huy'a varılırsa ben Rodriguez ve Dan Martin arasında bir etap bekliyorum.Yalnız Huy'a önde ve iyi pozisyonda girebilmek için acayip bir mücadele olacak, kazalar olabilir.Bu profilde Contador Froome'dan zaman çalabilir,genel klasmanda geride kalanlar atak yapabilir diye düşünmekteyim.

@Özgür R @hcikler Purito en büyük favorilerden biri ben de favorilerden gösterdim ama dün kaza yaptı ve dirsek, kalça ve dizinin üstüne düşmüş. Eğer sabah kalktığımda ağrı, sakatlık hissetmessem önemli şeyler yapmayı planlıyorum dedi dün :) İlginçtir Dan Martin'i herkes favori göstermesine rağmen içimde alabileceğine dair ufacık dahi bir hissiyat yok, bakalım beni yanıltacak mı :D

bugünkü etap kaçta başlıyor eurosport ta.

HD yayın buldum arkadaşlar. Türkçe değil ama yayın güzel :)

(link)

Etap başladı ama şu an sanal başlangıç var sanırsam. 159,5 km'lik bir etapmış. Bu etap dahil 3 etap sonra Fransa topraklarına gireceğiz. Adam Hansen düştüğünde Caner Eler ve Sarper Günsal çok üzüldü gerçekten bizler gibi çok sempatik bir isimmiş zaten TUR 2015'te Sarper Günsal'ın konuşmaları var Hansen'la. Bugünkü etap bence dünkü gibi hırpalamayacaktır bisikletçileri. Lemond'un olduğu finiş bölgesinde pek rüzgar yok gibi gözüküyor.Kısaca klasikçi olan birde yokuşlarda dirayetli olan alabilir etabı. Benim tek favorim bugün Valverde.
Çünkü bunlara benzer 2 etap almıştı bu sene klasik olarak. İzleyip görelim birde şu var geride olanlar Quintana ve Nibali farkı kapatmaya çalışacaklarından bugün aktif olabilirler.

Benim anlamadığım sporcular bu on-board kameraları neye göre takıyor bisikletlere. Örneğin dün o yağmurlu ve rüzgarlı havada dahi kamera takan olmuş. Gramların bizim düşündüğümüz kadar önemi yok mu yoksa?

@andjustice4all Düz yolda o kadar önemli değil hatta dikkat ediyorsanız zamana karşı bisikletleri çok daha ağır olur. Ayrıca bisikletler o kadar hafif yapılıyor ki UCİ sınırına ulaşmak için üstüne ağırlık yapsın diye malzemeler takılıyor diye okumuştum. :) :harika:

Off Topic: Yeni skoda superb de bayağı güzelmiş !! yarış direktörünün kırmızı arabası :D :D

Geri