Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Tour de France tanıtımı yapılmış, neden haber etmediniz?

Scudo
Şu linki bir yere kaydedin: (link)
Bisiklet yarışlarını her zaman canlı verir, hem de görüntü kalitesi çok iyidir.

TDF'yi de verecektir. Genelde Eurosport'un ingiltere yayınını veriyor.

@Onur Ali İmren deneme amaçlı canlı yayın yapayım dedim dışarıya kapalı olarak sadece kendi göreceğim şekilde. youtube hangout şekli.. onu bile otomatik görmüş uyarı verdi o sırada fransa açık vardı tv de onu denedim müthiş kaliteli kaydediyor fakat internet bağlantısı yetersiz 5 dakikalık videoyu canlı yayın yaptığın taktirde 1 saatte ancak upload ediyor fakat orjinal kalitede muhteşem oluyor avrupalıların bisiklet yarışlarını nasıl yüksek kalitede hemde full olarak yayınladıklarını anladım. hangout üzerinden eş zamanlı olarak yüksek hızları sayesinde yüklüyorlar ekstradan videoları convert etmekle zaman kaybetmiyorlar. benim bir videoyu kaydetmem sonrasında pc de convert etmem, daha sonra programla istediğim yerleri kesip biçmem sonrasında yüklemem baya bir vaktimi alıyor. ama giro da tecrübelendik.

Gerçekten yapılmış şu an EUROSPORT 2 de tekrarı var bende izleyemedim.

Neden bu yarış en iyisi diye soranlara, belki bu kadar kısa bir videoya sığrırmak imkansız TDF!ı ama izlemenizi tavsiye ederim.

Tek istediğim artık spartacus bir kez daha sayı mayoyu giyebilsin seneye artık katılmayacağını düşündüğünü söyledi. Onu bir kez daha Prolog sonrası sarı mayo ile izlemek çok güzel olacak, tabi ki Tony , AlexDowsett,Tom Dumoulin ise en büyük rakipleri olacak Cancellara'nın

Froome, sahneye çıkarken kullanılan ufak yokuşu en kolay çıkan adam oldu, çok formda olsa gerek :(

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
İşe başlayacağım günü TdF'in başlangıç gününe denk getirmeyi başardım, girdiğim yerde vardiya en erken 7'de bitiyor, en geç 2'de başlıyor. Tebriklerinizi bekliyorum :D

@Eren D.
bende bir ara o şekilde bir işte çalışıyordum ve artık dayanamayıp ( giro ve türkiye turları sırasında ) ya ben yarış izleyemiyorum etap kaçıyor vardiyamı şöyle şöyle yapsak olur mu? demiştim.

Arkadaşlar kayıt edecek yarışı bir de spoiler uyarısı verirler ise kim kazanmış kim düşmüş bilgisini öğrenmeden etabın keyfini çıkarabilirsin nispeten.

İYİ SEYİRLER GENÇLER:krsn:

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Onur Ali İmren spoiler uyarısı zor ama izlemek isteyen arkadaşlar özel mesaj grubu kurarlarsa oraya hergün link atılabilir, onlar da izledikten sonra yorumları okurlar? :)

@Arslanturk Müthiş ya izlerken bu kadar zevk almamıştım ama müzik falan girince çok etkileyici olmuş :komik::harika:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
dsmart veya digiturkten izleme şansımız yok mu?
kanal verebilir misiniz hd olursa daha iyi olur

@Hakan Can Onrat yarından itibaren hergün Eurosport 1 HD'den izleyebilirsiniz, digitürk 71.kanal.

Giro'yu Eurosport (Caner Eler) sunumuyla web üzerinden yayınlayan bir link vardı, burada paylaşılmıştı. Ben tüm yarışı o link aracılığıyla çalışırken kulaklıkla takip etmiştim. Umarım TdF'yi de yayınlar o arkadaş biz de yine iş arası turu göz ucuyla izleyebiliriz...

• Beğen
Tepkiler: hcikler
@taner07 ben zirve finişleri olduğu gün düğün olsa gitmem, hepsini planladım.herkes bir şehirde olsaydı keşke alp d'huez'i beraber izlerdik :D

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
Geri