Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Roubaix'den geçen etapta Sagan, galibiyet mi kovalayacak yoksa Contador'u sağ salim götürmeye mi odaklanacak? :)

Scudo
yarışın başlayacağı gün, 1 haftalık tatile çıkıyorum, çok güzel etaplar olacakmış, ilk bir haftada :( umarım seyredebilme imkanım olur... olmazsa da, sonuçta 3 hafta sürecek, ne güzel ;) favorim mi? böylesine süper isimlerin katılacağı dünyanın en önemli yarışında... bence, iyi olan kazansın :)

Aslında seyirciler için güzel etaplar yani meşhur yokuşları izlemesi çok güzel, özellikle atmosferle fakat o zaman sporculara santim yaklaşma şansınız yok. Fakat daha az popüler yokuşlarda sporcularla fotoğraf şansınız olabilir. O yüzden bu ikilemden birisini seçmek var yada 21 gün izin alıp takımların arkasından koşmalısınız belki çadırlı bir bisikletle yada kiralık motorsikletle.

"Eight stages of the Tour de France will be broadcast live from start to finish: Stages 1, 2, 3, 9, 12, 19, 20 and 21"

Yani diyor ki; 1, 2, 3, 9, 12, 19, 20 ve 21. etaplar 0 km'den itibaren canlı yayında Eurosport'da :)
Özellikle 19 ve 20 çok iyi oldu. 21'de kutlamaları görmemiz açısından çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve H.Nadir
Birazdan TDF öncesi Contador ve Quintana'yı izleyebileceğimiz Rud tu Sud Eurosport'ta ilk etabiyla yayında :)

Route Du Sud'da cumartesi günkü dağlık etapta aksiyon olabilir vaktiniz varsa kaçırmayın. Etap keşke zirvede bitseydi.

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1430313323.png

Gerçekten beklediğim kadar güzel bir etap oldu; Contador ve Quintana başa baş çıktılar zirveyi ama inişte Contador atak yapıp etabı ve genel klasmanı aldı. Bu arada Contador ve Quintana ile zirveyi aynı anda çıkan ve etabı da 3.sırada bitiren genç AG2L'li Pierre Latour'a da buradan saygılar gerçekten büyük iş başardı, en az bir kaç sene anlatacak anı çıkardı bu etaptan :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
Armstrong yalani belgeseli Nat Geo HD de 19.00 başladı gece tekrarı var.

@Hasan Saylık Az önce denk gelmiştim ben de sonunda görmüştüm, daha önce youtubedan izlediğimle aynıydı galiba. Pek beğenmedim, daha vurucu belgeseller var :)

@mehmet c. uzak youtubeda bolca var, ben şunu çok beğenmiştim mesela. Günah geçisi ilan ettiği gazetecinin de görüşleri olması daha bir ilginç kılmış :)

• Beğen
Tepkiler: çağlar k arslan
Şimdilik TDF için 2 kadro kesinleşti, Lotto Jumbo ve Bora Argon. Bora Argon'da Jan Barta takım lideri 2-3 tane klasikçi var etap kovalayacak olan 2-3 tane de tırmanışçı almışlar bir de sprinterleri var amaçları etap almak olacak.

Lotto Jumbo'nun kadrosuna baktığın zaman formsuz da olsalar 4 tane lider olabilece adam göze çarpıyor; Kelderman, Gesink, Ten Dam ve Giro'da coşan Kırojvik. Ayrıca etap kovalasın diye Sep Van Marcke'yi almışlar. Takım menejeri Kelderman ve Gesink ortak liderimiz demiş ama bilemiyoruz, liderliğini çok kanıtlayan isim değiller ve Lotto'nun da tarihine baktığın zaman pek lider koruyan bir takım olmadığı aşikar, bakalım bir liderlik krizi çıkacak mı :D (Liderlik krizi çıksın diye yatıp kalkıp dua ediyor)

Bakalım Astana tam olarak hangi kadroyla gelecek. Aru gelmiyor. Landa konusunda bilgim yok ama Nibali,Fuglsang,Tempstra,Tiralongo,Sanchez gibi çok değerli bir takımı var Astana'nın ancak Froome ve Contador aynı zamanda Quintana bu koskaca takımla baş edebilir. :)

• Beğen
Tepkiler: çağlar k arslan
Geri