Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

@Murat B.

2014 onun için büyük şans
kazalar sakatlıklar olmasa yine görmezdi podyum

Scudo
Bir arkadaş IAM takımının formasının ön tarafını sormuştu.
http://d4nuk0dd6nrma.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/01/IAM.jpg

Nibali yine podyumu görecek bende bu öngürede bulunayımm..Parkeli yollarda kücücük adam ilk defa nasıl sürdü de zaman farkını yaptı sorarımm,adamın ne yapacağı belli değil,contador froome ve qoıntanaın nerede ne yapması gerektiği belli,güçlü olan kazanacak,yarışa heyecanı getirecek olan nibali olacak yine ve neyapacağı hiç belli olmaz...

Cofidis takımı (güzelim) Look 'ları bırakıp, Orbea ya geçmiş demiştik. Bisiklette ortaya çıktı. Sanki eski Euskatel bisikletlerinden geometri olarak farklı geldi bana. Detaylar yakında ortaya çıkar.

https://pbs.twimg.com/media/B6SSyVKIQAAXqxt.jpg

@Hasan SAYLIK

Bouhanni bisikleti çok sevdiğini söylemiş ve samimi olarak sürdüğüm en iyi bisiklet demiş. Yüzde kaç samimi orasını bilemeyeceğim tabii ki :p

Türk futbolcular gibi "Çocukken bu takımı tutardım. Bu takımda farklı atmosfer var arkadaşlık ortamı çok iyi vs."

Nibali katılacağı yarışları açıkladı. Tamamen TdF a yönelik çalışacak. Giro ya da girecek ama kazanacağını sanmıyorum. Diğer takımların liderlerine bağlı olarak herşey değişebilir. Sonuçta Giro onun evi. Klasiklerde onun için birer idman belki kaçarım kazanırım da düşünmüyor değildir.
(link)'s schedule skips Giro but includes Dubai, Oman, Strade-Bianche, Tirreno, MSR(Milano San Remo), Amstel, Fleche, LBL(Liege-Bastogne-Liege), Dauphine, TdF

Sky çok fena asılacak bu seneye,yoksa durum pek iç açıcı değil.Olağan 4 kişiden başka bmc ne ypacak?de marchi ve caruso yu da aldılar süper domestik olacaklar belli ,tejay nasıl olacak(adam 2 haftadan sonra düşmeye başlıyor) artık kürsü görsün bu adamlar.Zira talasky de öyle hep ilk 5-10 hedeflenmezki.

sky istediği kadar asılsın .Favori tinkoff peter sagan transferinden sonra takım daha güçlü contadorun en büyük domestiği rafael majka olucak.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Bretagne Seche Environment takımı TdF için wild card i almış.

aciklamalara bakiyorum da; gerek froome olsun, gerek contador olsun quin ve nibaliyi pek iplemiyorlar gibi :) contador, froome favori diyor, froome da contador favori diyor. digerlerini hesaba katan yok :))

bilmiyorum ama bu sene giro fransadan daha keyifli gibi gececek geliyor bana.. girodaki atmosfer cok farkli..

Froome ve Contador kaza yapmasa Nibali zor görürdü 1.liği alamazdı demiyorum ama hiç böyle kolay olmazdı. Ben kişisel olarak zaten Giro yu daha çok seviyorum. Tour çok global etaplar da her ülkeden insan var bir de yaz tatili olduğu için çok kalabalık, imza almak, sporcularla iletişim kurmak çok zor. Fakat Giro daha yerel ve hele bir de Toskanadan geçerse değmeyin seyir keyfine.

@MehmetAliB.
Hocam gördüğüm kadarıyla iam cycling formalarındaki cycling yerine yarışçının adını yazacak bu sene
Yaratıcı bi fikir olmuş
https://sicycle.files.wordpress.com/2014/10/iam-2015.jpg

İam Takımı gelecek yıllarda Word Tour takımı seviyesine kesin çıkacak diye düşünüyorum. Tabi Europcar tekrar lisansı almazsa.

Geri