Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Tony Martin'e arkadan bir temas olduğunu söylediler o omuz hamlesinden önce, kayıt iyi kalitede olmadığı için çok net anlayamadım o hamleyi.

Scudo
ben savaş falan göremedim stybar kopup giderken sagan arkasını kollamakla meşguldü, sürekli adından bahsediliyor ama daha dişe dokunur bir olayını göremedik sempatisiyle işi götürüyor ama icraat yok

• Beğen
Tepkiler: Gacemer
yarışın bütün etaplarına bakarsanız neler yaptığını görürsünüz 6 etap sonrasında saganın ;)

tony martin resmen omuz attı arkadaşlar kendi etti kendi buldu

@Fırat Y. Öndeki Stybar'ı kovalasaydı diğerlerine galibiyeti hediye edecekti, doğal olarak diğerlerinin takip etmesini bekledi, kimse gitmeyince de sprint atabileceği mesafede atağını yaptı ve 2.oldu bu kadar basit, eğer kazalar falan olmasaydı bu kopma olmayacaktı büyük ihtimal ve etabı alacaktı. Üçüncü defadır 2. oluyor :)

sagan bence direk puanı düşündü etaptan çok

@ümit KOCABAŞ @cem deviren Arkadaşlar, Tony Martin manyak mı gidip yanındaki adama durduk yere omuz atsın? Tekrar izledim ben şimdi; arkadaki Lampreli ile alakası yok önünde Europecarlı yavaşlayınca onun tekerine dokunmamak için ani bir hamle yapıp kendini kenarıya attı ve yanındaki Giantlıya omuz atmış gibi gözüktü... Tekrar söylüyorum, öndekinin tekerine çarpıp düşmemek için kendini sağa attı ve yandaki adama çarptı :harika:

oha bir saniye şimdi görüntüyü gördüm de martin kaşınmış, mutlaka yaptırım olur.. direk kendi girmiş.
eurosporttakiler arkadan çarpan falan diyorlar da hiç bir şey yok arkadan

@taner07

(link)
şu görüntüde bir yavaşlama ama sanki martinin tekerlemi öndekine sürtüyor acaba

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
@taner07 ben de izledim tekrar tekrar öndeki europcarlı değil yavaşlamak zaten ayakta ve hızlanmaya çalışıyor, ben de düşündüm niye böyle manyaklık yapsın diye ama gözüken de o.

Yok yok ben iddiami geri aldım. Bence öndekine temas var kurtarmak için sol yapsa sorun olmaz ama sağ yapınca dengeyi kaybedip patlıyor.

Herkesin gözü var, bu konuyu uzatmaya gerek yok nereden izliyorsunuz bilmiyorum ama o ufak yakın çekimlerden birşey anlaşılmıyor, normal akışında dikkat ederek izlediğinizde herşey gün gibi ortada... Bu arada buradaki arkadaşlar dışında twittera bakıyorum bir Allahın kulu omuz attı falan yazmamış, haberiniz olsun yani :):harika::suspus:

• Beğen
Tepkiler: hcikler
  • Arkadaşlar, yani ne diyeyim bilemedim, vine linkine bakarsanız henüz videonun başında olan olmuş, martin'in dengesi çoktan bozulmuş, muhtemelen arkadaki sürttü veya öndeki hızlanacak beklentisiyle kendisi erken hızlandı ama baktı öndeki yerinde sayıyor kaçmak için dengesini yitirdi. Neyse sonuç olarak Videonun başında zaten dengesini yitirmiş, bisiklet sağda kendisi solda direnmeye çalışıyor ama mümkün değil nihayet düşmemek için sağa doğru düzeltme yapmak zorunda kalıyor bunu da maşallah bisiklet sürenler bile omuz attı diye yorumlamış. Biraz serinkanlı tekrar izlemenizi tavsiye ederim...

tamam son kararı mı açıklıyorum

martinin tekeri öndekine takılıyor sonra sola ağırlığını veriyor. sonra tekerlek bir anda boşa çıkıyor bu ağırlığını oraya veriyor diye hop yan yan tarafa devriliyor.

En sakin gün bugün dedim son 10 km de o da son 500 m de patladı. Bu sene tur çok acayip oluyor. İstikrarlı olan bir tek Sagan ::)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Tony martin bana çok naif bir adam gibi geliyor hep. Sarı mayo üstündeyken zaten omuz atması çok saçma olur da, normalde de atacak bir tip gibi görünmüyor. Elimde büyümedi tabi, bilemem karakterini ama görüntüde bana hiç omuz atmış gibi görünmedi. Net bir şekilde adam dengesini kaybedip bodozlama düşüyor. Sprinte kalkarken kendine yer açmak için omuz falan atarsın ama burada neredeyse 1 metre boşluk var kenarda, o mesafeye omuz sallayacak adamın alnından öperim. :D

Evet evet tony mart inin günahını aldık. Helikopter kamerası uzaktan çektiği için öyle gibi göründü. Vine videosunda tony nin öndeki ile teması çok net görünüyor hatta o da düşmekten zor kurtarıyor.
Bu arada adını telaffuz edemediğim hatta yazamadigim mtn li ye tebrikler. İlk kez bir afrikalı renkli forma giyecek sanırım :)

Geri