Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

internet hızımız iyi olsa keşke de hepsini yüklesek, yabancıların canlı yayınla eş zamanlı olarak 4 saatlik yarışı yükleyebilecek imkanı var, en azından yarış bittikten 1 saat sonra tüm yarış yüklenmiş oluyor. Ama bizde öyle bir şans yok. İnternet bağlantımı Giro'dan sonra biraz daha iyileştirdim ama max 1.9 mb ile upload yapmaya başladım. bir arkadaşın evinde 5mb fiber internet upload hızıyla deneme yaptım vay be dedim ama bulunduğum bölgede malesef fiber yok :)

Scudo
@Emrah Özşahin
Çok teşekkürler. Devamı da olursa tadından yenmez

İnanılmaz bir rüzgar var finiş bölümünde.Son 50 km kala giriyormuş kuvvetli rüzgara bisikletçiler. Peloton dağılırsa iri cüsseli bir abimiz kaçıp kazanabilir mi ? Beklenmediği gibi.

Edit : Bu arada daha fırtına başlamadan Saxo Tink Off tempo yapıp pelotonu büyük ölçüde dağıttı. Son 50 km neler olacak Allah bilir :)

Of of of of neler oluyor, Tinkoff kopardı

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
ihtiyar abinin anlatmak istediği oldu
ama çok erken oldu bu bölünmeler hele ki son 40 km de neler olur neler

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
70 km kala pelotonda kaza mı oldu?

60 km kala, 25 km/s rüzgar ve yağmur var.

41 km kala rüzgar hızı 40 km/s ama sanırım arkadan ve biraz yanlı. Peloton hızı bir ara 57 km/s e çıktı çünkü.

40km kala

1.Grup; Contador, Froome, Uran, Tejay
2.grup 30 saniye geride; Nibali ,Degenkolb, Kelderman
3.Grup 1.10 dakika geride; Quintana, Valverde,Rodriguez

Tüylerim diken diken oldu resmen.Bu nasıl bir ünlü sprint'iydi.Ah Sagan!!

Greipel aldı inanılmaz bir finişti. Etixx Quick Step berbat organize oldu 5 kişi olmasına rağmen. Cancellara ve Sagan tek olmalarına rağmen çok iyi geldiler 20m daha olsa Cancellara etabı almıştı. Sarı mayo Cancellara da :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
efsane sprint finish oldu :) aslan parçası greipel :)

Etixx nasil bi sacma taktik hatasi yapti oyle? 5 kisiler ama trensiz geldiler sona. Sagan da cav'de bosa yoruldu.

Sagan ne adamsın be. Helal olsun. Neredeyse alıyordu etabı. Terikler Graipel. Cavendish alsaydı iyiydi :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
EQS salaklığın kralını yaptı bu nedir ya, sadece Renshaw çekti ve 300-400 metre kala Cav çıktı ve arkasından Graipel geldi aldı, Cancellara da 3. oldu ve sarı mayoyu aldı. Hem etabı hem de sarıyı kaybetti EQS, boşu boşuna çalıştılar bugün, saçmalık gerçekten...

Nibali, Pinot, Quintana, Peraud falan 1.27 yedi.

Eqs bu sene cok taktik hata yapiyor. Bence direktörleri birseyleri yanlis yapiyor

Sagan'ın yediği zılgıtlar adamı resmen hırslandırmış; dehşet.

cok guzel finish oldu.
Cancellara da aldi Sari Mayoyu.

Etixxin yaptığına anlam verebilen var mı? Adamlar 160 km çektiken sonra hediye paketine sarıp verdiler 5-10 metre daha çekseler cavendish çok rahat alacaktı üstüne cavendish 3de olamayınca spartacüs sarı mayoyu aldı nerden baksam bi anlam veremedim etixxin yaptığına. Bu arada sagan inanılmaz en önde çekti pelatonu sonra bisiklet değiştirdi üstüne etabıda alıyodu gerçekten harika yarıştı.

Geri