tesekkurler ahmet ama yanliz zor oluyor haci.. seneye sana davetiye gondercem insallah yengeyle beraber ziyarete gelirsiniz bol bol pedallariz burada 1-2 hafta tamammi
Erhan'ım ayaklarına sağlık güzel gezi olmuş,seni özledik bizleri unutma sakın....yollar çok güzel belliki bir düzen var söyledikleri gibi oralarda turlamak daha keyifilidir muhakkak.Kendine iyi bak yeni fotolarını bekliyoruz boydan olsun
Gerçi yoğun bir döneme giriyorum, sınavlar ve arkasından da 4 haftalık bir çalışma maratonum var ama ben yine de telefon numaramı gönderiyorum özelden, seninkini de kaydettim .
Ben Paderborn'dayım, Düsseldorf, Münster, Hannover, Dortmund ve belki Bonn, Köln taraflarına yaklaşırsan mutlaka ama mutlaka bir alo de bir kaç saat öncesinden...
Onun dışında dediğim gibi, ben ara ara Frankfurt'a geçiyorum ancak şu anda Ekim'den önce o tarafa geçme şansım yok, akrabalar olduğundan gittiğimde az kalamıyorum orada .
Haberleşelim mutlaka!
Not: Benim de Frankfurt'ta 1-2 kısa turum olmuştu, fotoğraflarını koymuştum, profilimden, açtığım konularda görebilirsin.