Scudo Sports

Francesco Moser restore

@mariokaldato

Ona can dayanmaz eldekiler bunlar :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Canavar gibi olmuş gule gule kullanasin beyaaa

Salkano ng 650 takas

@Murat Cömez
Abi tek bulabildiğim jant seti bu oldu maalesef gönül daha farklı şeyler istiyordu. :) ama senin beğenmene çok sevindim

@mariokaldato

Üstüne holosko 5 m para da verirsen anlaşırız abi ?

• Hahaha
Keske diyorum amber yanaklı lastiklerle birlikte 36 delik klasik örüm düşük profil gümüş renk, kromajlı klasik bir jant set taksaydınız. Bu halde ne vintage ne retro.

Güzel olmuş bu forumda ilgimi çeken konuların başında bu restorasyon konuları geliyor çok güzel işler yapıyorsunuz maşallah hepiniz :))

@mehmetsunu
Dostum campy set peşindeyim şimdilik bunlarla devam :)

• Beğen
@Umtdgny
Elinize sağlık, çok güzel oldu. Ama beyaz sele ve gidon sargısı, yanına da @mehmetsunu 'nun dediği gibi krom bir jant ile çok daha gösterişli duracak bence ?

• Beğen
@Özcan
Önceki fotolarda beyaz sele ile kullandım fakat hoşuma gitmediği için söktüm :) Beyaz gidon bandını daha önce kullandım temizlik yönünden kaynaklı kullanmak istemedim. :) Jantlar şuanlık bunlar ilerleyen süreçte daha güzel bir set bulduğum taktir de yenilemeyi elbette düşünüyorum :)

Bugün ki havayı değerlendirip güzel havayı değerlendirip ufak bir gezintiye çıktım. Güneş altında bir kaç fotoğrafını çektim :)191222 dosyayı görüntüle

Dosyalar

• 25ADF4F3-A6FC-437B-9208-39878777E093.jpeg
    25ADF4F3-A6FC-437B-9208-39878777E093.jpeg
    1,2 MB · Okunma: 6
Son düzenleme:
@Umtdgny
"-Bu kaç para ?
"-Bu kaç basıyo?
"- Dolma teker mi bu?
'-Bin lira var mi bu? Benim kaynim ogluna salkano aldi kalin teker şimano pro yaris bisikleti bundan guzel o arabalardaki diskli firenlerden var

Konuyu daha önce görmüştüm galiba ama emin değilim. Son noktayı koyarken, bilmeden destek olmuş olmaktan ayrıca mutlu oldum. Elinize sağlık, güle güle binin, çok güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Umtdgny
@Kaan.Özçelik
Jant işini bir şekilde halletmiştim fakat lastik kısmında tıkanmıştım sayenizde çözmüş olduk :)

• Beğen
@Umtdgny
Salkano city bayk takas

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve Umtdgny
Yapılanlar gidon bandı, yeni vites takımı, DC2B7740-2576-400C-ABF3-387AAA48171E.jpeg654F231B-9E96-4BB6-9A6E-4698075E53A8.jpegufak temizlik, jant akort ayarı, fren kolları, lastikler, sele ile eksikleri giderip kullanıma soktuk :)

• Beğen
@Umtdgny
Bisiklet resmi cekerken makina saga bakarsa ve pedal alt boruya paralel olursa daha hoş cikiyor yienim

Geri