Scudo Sports

Fox maşa fiyatları ?

aslı bisiklet'in vitrinde vardı bitane,mükkemmel bi maşa ya,otomatik sertlik ayarı var.

Scudo
ya bu maşalar bisiklet fiyatında babam maşanın bisikletten pahalı olduğunu öğrense beni balkondan atar heralde:)

3 arkadaş aynı fox maşadan aldı 1600 tl verdi herbiri. tamam maşa çok önemlide arkadaş 1600 tl ne demek ya şahsen benim kron xc4000 kadroma alacağım en iyi maşa epiconun 250 dolarlık bi modeli ona bile acıyorum. millet ayran bulamıyo içmeye bi maşayı 10 taksitte alıyor. yani demek istediğim fox veya rock shox gibi markalar çok kaliteli ama çook pahalılar adamlar rakipleri yok diye iteliyolar millete

gift olarak veya dusuk faturayla gondertmeyi kabull ettirirsen ebaydan 300$a güzel bi foz maşa alabilirsin..

@mustafa kemal güler

eğer paket büyüklüğünden takılırsa gümrüğe ödeme belgen ile gidip çıkartman gerekiyor. o zamanda faturadaki tutar ile ödeme yaptığınız tutar çelişecek, bu sefer daha çok masraf çıkıcak.

ayrıca gümrüktekiler gift olayını yemiyor artık :D eğer gift olarak faturasız bir şekilde yollanırsa ve gümrüğe takılırsa sıfır fiyatı üzerinden vergi kesilir.

@gurkankas

fox maşanın ebatları ne olabilirki aynı ebatta daha dandik bi maşa alınabilir 25-30 dolara gumrukler gift olayını yemiyo demissiniz ama yeni bisiklet topluyorum allaha sukur hicbiri takılmadı hepsindede gift yazıyodu...

@mustafa kemal güler

birazda şans o zaman, forumdan bir arkadaşımın maşasıda ebaydan geldi, takılmamış gümrüğe, fakat başka bi yerden fullface kask alan arkadaşımın gift yazmasına rağmen takıldı gümrüğe :D bende şunu sorayım, siz gift olarak getirttiğiniz ürünlere fatura ekletiyormusunmuz ? eğer ekleniyorsa hem gift hem de faturalı nası geçiyor :D

FOX 32 F100 RLC Kullanıyorum. Fısta çıkarıyor arada tıs da :)

Ama fıs fıs fıs yada tıs tıs tıs diye hiç yapmadı . Ağzımla desteklemeye çalışıyorum :)))))

Geri