Scudo Sports

Fox,Avid Ultimate,Mavic Cross Trail donanimli SUPER Corratec

Hatta soyle bir bilgi de aktarayim buraya (Corratec'in anasayfasindan alinti:)

Super Bow TEAM WORLD CUP

Exclusive Biometric Bow Design A bow-shaped top tube that slopes to the rear enables small frame triangles and thus optimum power transmission in the bottom bracket area. The bisection and longitudinal oval shape of the top tube guarantees ultimate stiffness and the use of extremely light tube sets. Filip Meirhaeghe Mountainbike Worldchampion Cross-Country: "The Super Bow team world cup is exactly tailored to my needs, provides unrivalled, powerful drive uphill and is my absolute secret weapon." Picture shown with upcharges options
Frame Biometric Bow Technology Alloy 7005

Super Bow RACE

High quality gear and drive components High quality Continental tyres Use of tried and tested technologies used for decades in hard conditions. Bike developed over the years, winner of numerous international competitions Exclusive Biometric Bow Design A bow-shaped top tube that slopes to the rear enables small frame triangles and thus optimum power transmission in the bottom bracket area. The bisection and longitudinal oval shape of the top tube guarantees ultimate stiffness and the use of extremely light tube sets.
Frame Biometric Bow Technology Alloy 7005

Burada aciklananlara gore benim kadronun da Meirhaeghe'nin kadrosu da 7005 aliminyum'dan uretilmis. Agirliklari ile ilgili ek bir bilgi verilmese de dizayn teknolojileri ayni.

Scudo
@tolga koc

Tolga hocam, parcalarsam en son satacagim parca kadro olacak ve henuz parcalamayi dusunmedigimden maalesef herhangi bir fiyat veremeyecegim, kusura bakmayin butun arkadaslara benzer sekilde cevap yazdim.

Iyi gunler

@Kadir Firat Uyanik

Ilan gunceldir, 8kg civari yol bisikletleri veya 12kg civari dag bisikletleriyle takas dusunulebilir, tabi ki teklif edilen urunun temizligi, donanimi ve yasi cok onemli...

Ayrica sahibinden.com uzerinden 12 ay varan vadelerle bisikleti almaniz mumkundur (ilanin baglantisini burada vermem belki uygun olmayabilir, fiyata gore siralayip 4000TL olan ilana tiklayip ulasabilirsiniz.)

biliyorum parça satışı yok ancak yine de söyleyeyim belki olur:D maşana talibim ben de... bence kadro, maşa, jant seti, çekiş sistemi, fren seti gibi parçalara talip çıkarsa parçalamak doğru olacaktır. bisiklet fiyatı çok uygun ama yine de nakitte zor.

@Muhammed Kaan HOŞBAŞ

Arkadaslar bir sure daha beklemek istiyorum, yaz sezonu basliyor, tek seferde satmaktan yanayim. Ilginize tesekkurler...

Merhaba,

Parçalarsanız jant seti ve aynakola talibim. Düşünürseniz özel mesaj atarsanız takibim daha kolay olur

Saygıla

ilan gunceldir. Fiyat 4000TL'dir. sahibinden.com uzerinden cesitli taksit imkanlariyla odenebilmektedir...

Ozel mesaj atan arkadaslar,

Maalesef henuz 50 mesaja ulasamadigimdan sizlere p.m. olarak donemiyorum. Hala bisikleti parcalama taraftari degilim, o yuzden parca satislariyla ilgili bilgi veremiyorum.

Takas icin de bisikletinizin butun bilesenlerini ayrintili olarak yazarsaniz size daha rahat yardimci olabilirim. Tercihen orta sinif bir mtb (sifirlari Turkiye sartlarinda 1500-2500TL olan) veya gene benzer degerde bir yol bisikleti takas icin uygun olacaktir. Tabi bu noktada size neredeyse sifir bir bisiklet verdigimi de goz onune alarak bisikletinizin ne durumda oldugu da buyuk onem arz ediyor.

Tesekkurler...

Geri