engin özen
Aktif Üye
- Tepki
- 125
- Bisiklet
- Cannondale
Arkadaşlar yeni aldığım Fox 32 F100 maşamın 1.5 taper (üst tarafta 1 1/8'' alt tarafta 1.5'') yani maşa borusunun konik olduğunu malesef maşa elime ulaşınca öğrendim.. kadromda 1.125'' lik standart .. ve bu maşaya uygun kadronun da türkiyede çok bulunmadığını da hesaba katarsak bu durumda ne tavsiye edersiniz.
Kadro konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.. veya maşanın 1.5'' konik furç parçasını komple çıkartıp bunu silindirik 1 1/8'' lik ile değiştirmem gerekiyor.. uygun fiyata nereden bulabilirim. (yurtiçi veya yurt dışı internet siteleri de dahil) bilgisi olanlar varsa sevinirim.. bana ikincisi daha mantıklı geliyor...
Bu maşaya ihtiyacı olan çıkarsa bana ulaşırsa sevinirim.. uygun fiyata verebilirim..
görüşlerinizi bekliyorum.. teşekkürler..
Kadro konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.. veya maşanın 1.5'' konik furç parçasını komple çıkartıp bunu silindirik 1 1/8'' lik ile değiştirmem gerekiyor.. uygun fiyata nereden bulabilirim. (yurtiçi veya yurt dışı internet siteleri de dahil) bilgisi olanlar varsa sevinirim.. bana ikincisi daha mantıklı geliyor...
Bu maşaya ihtiyacı olan çıkarsa bana ulaşırsa sevinirim.. uygun fiyata verebilirim..
görüşlerinizi bekliyorum.. teşekkürler..