Scudo Sports

FotoHasan 'da yenilik

muamyildiz

Daimi Üye
Tepki
382
arkadaşlar merhaba

aranızda dikkatli olanlar farketmişlerdir, ben farketmeyenler için buradan duyurmak istedim.

manavgat maratonundan itibaren www.fotohasan.net 'te fotografların üzerinde çekildiği tarih ve zaman (saat, dakika, saniye) da yazıyor, bu şekilde rakibinizle aranızda ne kadar zaman oldugunu, kimlerin fotograf cekilen noktadan sizden ne kadar önce veya sonra geçtigini fotografın üzerinden takip edebilirsiniz.

şöyle ..

http://img219.imageshack.us/img219/1586/zamanom0.jpg

vatana millete hayırlı olsun.

Teşekkürler FotoHasan :)

Scudo
foto hasana teşekkürler değerli katkılarından dolayı

Mükemmel :)
Foto Hasan Abi yarışçılara güzel anıların dışında istatistiki bilgi olarak da katkıda bulunuyor desene Muammer :)

Fotohasan : Bisiklet fotoğrafcılığının kralı.

Bir çok insan fotoğraf çekiyor yarışlarda.Kimisi belki de en son marka makinelerle harika görüntüler yakalıyor.Ancak fotohasan bunların hepsini bizlerle "anında" , " karşılıksız " paylaşarak hepsini geçiyor ve krallık koltuğuna oturuyor.

Teşekkürler Fotohasan.

Yeni lensin hayırlı uğurlu olsun :)

Valla yarışın sonunda boynunda makineyle sucuk ekmeği fena götürüyordu hasan abi, eh o da ödülü olsun sağlam fotoların :)

@muamyildiz

Valla güzel fikir ellerine sağlık Hasan amca'nın (bazen abi diyorum ama olsun)...

İnş yakın zamanda dönüşüm olacak ve benim fotoğraflarımızn üstünde zamanlar saniyeler yazacak...

Yakında bekleyin... :D

Geri