Detaylı anlatım için teşekkürler öncelikle. Kadro harika görünüyor, beyaz üstüne mavi şerit ya da altın sarısı şerit ince çıkartmalar yapabilirsen harika durur kanımca : )
Abi ben teşekkür ederim öncelikle, benim durumumdaki arkadaşlara faydalı olacagından emin oldugum icin böyle bisey yapmak istedim. Konu başında da belirttigim gibi sadelikten yanayım . Lastikler, komponentler vs ağırlıklı siyah olacaktır, minimum renk için de kadroya işleyeceğim her şeyi siyah yapmayı düşünüyorum ama her türlü öneri ve fikre açığım. Nasıl olsa bolca vaktim var, tekrar teşekkürler
zevk meselesi ama şunu söylemesem olmaz, güzelim kadroya yazık olmuş, ilk hali mükemmel. ben o kadronun ve o boyasının hastası olduğum için böyle yazdım. benim görüşüm...
Bu yorumunuzu fotoğrafların kalitesizliğine bağlıyorum. İlk fotoğraftaki görüntüde pek bişey belli olmuyo zaten. Ama elinizle tutup canlı görebilseydiniz bana hak verirdiniz. Tabiki yine de zevk meselesi..
yok kadroyu canlı olarak da gördüm normalde o rengi biliyorum size göre güzel olmuştur tabi ki elinize sağlık. o renkten başka rengi yakıştıramadığım için öyle dedim
kadroya yapacağın desenler için bu evin duvarlarına boya yaparken bazı ustalar taşırma yapmamak için kağıt bant kullanıyorlar desenleri yapmak için bi düşün bence
Siz renkten bahsediyosunuz anladım, sedef beyaz diye geçiyo rengi ben de hastaydım ona.. Söylemek istediğim hırpalanmış olmasıydı yine de üzüldüm beğenmemenize tekrar teşekkürler..
sticker yapıstırıcaksın dimi?ben de böyle bir boya yaptım elimden geldiğince..''hurdadan sanata'' isimli konu...stickerleri bu forumdan bulmustum..bulamazsanda googleye istediğin markayı yaz mesela ''ktm eps logo'' yaz..sana eps dosya uzantısıyla bir resim acıcak onu kaydet ve reklamcıya götür..osadece boyutuyla oynıcak..belki bilmiyosunzdur diye söyledim..reklamcıda 30-40 stickeri 10 tlye cıkarttırmıstım..çeşit cok bak istersen..
--yaptığın boyanın ilk hali çok güzeldi aslında,ama son halide güzel...eline sağlık..sicker bastırırsan aklında olsun..şeffaf folyoya yaptıracaksan sadece beyaz bisiklete olur,alttaki fon beyaz olmassa yapıstırılan zeminin rengini alıyo ve hiç belli olmuyo,hemde hiç bence beyaz kağıda bAstır...kolay gelsin..--
Öncelikle çok teşekkürler, merak ettiğim bi konuydu sticker olayı, fakat hiç yazı vs istemiyorum kadromda, sade boya hatları olucak o kadar. Umarım fikrim değişmez . Konunuza aboneyim bir bisiklet ortaya çıktığı için daha çok keyif veriyor