Scudo Sports

Fotoğraflarınızı Hareketlendirin

Erkut Yiğit

Forum Bağımlısı
Tepki
803
(link)

Çoğumuz haberdar değiliz Microsoft'un bu mükemmel programından. Hangimiz istemez ki tur fotoğraflarını bir tıkla seçip, bir tıkla fona müzik ekleyip, profesyonel bir video elde etmeyi.

Örnek video: (link)

http://www.microsoft.com/library/media/1033/windowsxp/images/using/digitalphotography/photostory/tips/PS3_import01.jpg http://www.microsoft.com/library/media/1033/windowsxp/images/using/digitalphotography/photostory/tips/PS3_SelectedMusic_07.jpg

Bu küçük, kullanımı çok kolay, ama profesyonel işlevleri olan program sayesinde fotoğraflarınız sizin belirleyeceğiniz hareketlerle, sırayla, sizin belirleyeceğiniz geçiş hızlarıyla vs fona vereceğiniz müzikle şekillenip güzel bir videoya dönüşecek.

Program ücretsizdir.

Download [5.02 Mb]: (link)

Not: Alıntı değildir.

Scudo
Ya Ben İndİremedİm Ücretsİz DeĞİlmİŞ Program Nasil İndİreceĞİm Hakkinda Yardimci Olabİlİrmİsİnİz????

Verdiğim adresi tıklayın, sonra continue'yi (devam) tıklayıp validation (doğrulama) işleminden sonra indireceksiniz.

Validation: önce continue diyin, sonra plug-in'i yükleyin ve çalıştırın, programda beliren şifreyi siteye yapıştırın.

Windows'un tüm programları artık orjinallik doğrulamasından sonra yüklenebilmektedir.

Windows'unuz orjinal değilse indiremezsiniz. Program ücretsizdir.

Windows'u orjinal olmayanlar veya uğraşamam diyenler için: (link)

(link)
(link)

Eğer ilk linkten yükleyemediyseniz Windows'unuz orjinal değildir demektir.
İkinci linkten yüklenmesi gerekiyor ama özelden yapamadım diyenler oldu.

Yukarıdakileri deneyip yükleyemeyenler için Program Files içeriğini veriyorum, umarım sorunsuz çalışacaktır:
(link)

• Beğen
Tepkiler: bisiklet_tutkunu
@bisiklet_tutkunu_engin

engin kardeşim bende senin gibi bütün linkleri denedim ama indiremedim çok istiyordum bu programı ama olmadı sağlık olsun :)

• Beğen
Tepkiler: sare
@ismailağıllı
Maalesef ki Windows'unuz orjinal olmadığı için yükleyemiyorsunuz. İkinci linkten,

yani (link) adresinden yüklemeniz gerekirdi, sağlık olsun.

Wİndows'u orjinal olmayıp da yükleyebilen olduysa bizimle paylaşsın.

Erkut, paylaşım için sağol, indirdim, kurdum; gayet güzel çalışıyor (windows um original olduu için hiç bi sorun vermedi).

bayaa bi işe yarayacak program gibi duruyor..

• Beğen
Tepkiler: sare
Geri