Scudo Sports

foto YARDIM!!!

İbrahim Aslanhan

Forum Bağımlısı
Tepki
792
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar merhaba,

Ne yaptım ettim ama foruma bi türlü foto ekleyemiyorum. imagahack i deniyorum ancak o sitede upload etmiyor fotolarımı 1mb dan küçül olmasına ragmen. Yardım edebilir misiniz lütfen ?

psychologicalmaniac@msn.com

Scudo
Şu linki bilgisayarınızda masaüstü yapın devamlı gerekecek.
(link)

Fotoğraflar 1250 den yüksek olursa 3000-4000 gibi geç yükler.

Zaten bir fotoğrafı ekrana açtığınızda PAİNT ten hemen istediğiniz oranda küçültün ve bu linkteki programdan URL adresini alın.

Bu adresi cevap verme kısmındaki minik dağ resmini tıklayınca çıkan bölüme yapıştırın.

• Beğen
Tepkiler: Murat BAYRAKTAR
Talha Bey,

Link nerde dicektim ki sonradan açıldı ve görünce de düzelttim yazımı Teşekkür ederim.

Deneme yapayım. http://i1106.hizliresim.com/2011/6/30/11055.jpg

@İbrahim Aslanhan

Hızlı Resim İndirme programında alt alt adresler sıralanacak bize gerekli olan en alttaki "Resim adresi", o kısımdaki adresi kopyalayıp foruma yapıştırın.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@İbrahim Aslanhan

Oooo! siz hemen kavramışsınız elinize sağlık güzel olmuş.

Arkadaşlar;

Bu tarz sitelerde uzun süre resim hit almadığında yani görüntülenmediğinde resim sunucudan otomatik silinir. Ve konu kapanıp 6 ay sonra birisi girdiğinde orda minik bir çarpı işareti koyar.

Başka bir konuya değinmek istiyorum birgün bütün resimlerinizi silmek isterseniz tek tek uraşmak zorunda kalırsınız.

Picassa ve skydrive gibi gelişmiş sistemlerde albümler oluşturabilirsiniz avantajları sayılarak bitmez. Birgün bütün resimleri kaldırmak isterseniz picassadaki albümü sildiğinizde bütün linkleriniz ölür. Ayrıca siteye upload ettiğiniz resmi başka bir bilgisayarda bulmasıda dert. Google varken Microsoft varken uğraşmayın böyle şeylerle :)

@TALHA ATEŞ

Ya ben dediğiniz gibi yaptım ama resmin URL'sini alıp mesaj olarak koyduğum zaman küçük kırmızı çarpı işareti çıkıyor neden böyle oluyor bu offf kaç aydır foruma ilan bile açamadım :(

@Mehmet_Gürsoylu

Size verilen adreslerden en altta olanı URL adersidir. Dikkat etmeniz gereken URL adresini almadan önce fotoğrafınızı uygun boyutta küçültün. Yoksa bir dijital makina ile çekilen fotoğrafı orjinal olarak forumlara yükleyemezsiniz.

İkinci olarak URL adresini kopyalayınca hemen bu programı kapatmayın önce diğer sekmede bulunan foruma girip yükleyin ve gönderin işiniz bitince kapatın. Birden fazla fotoğraf URL'si alacaksanız her adresi kopyaladığınızda "ok işareti ile" geri dön yapın tekrar yeni fotoğrafı seçin. O yenisini indirirken siz kopyaladığınız adresi diğer sekmeden foruma yapıştırın...

Eğer yine yapamazsanız özelden yazın size telefonu yazarım telefonla yardımcı olmaya çalışırım efendim.

Geri