Scudo Sports

Foto Haberler

@Cem cm Froomey'e Geraint Thomas ve Wout Poels gibi takım arkadaşları dahil peletondan kimse destek vermiyor.Geçenlerde Dumoulin, asansörde Froomey'i görünce zoraki selam verdiği bir video da vardı.Herkes cephe aldı.Ben daha çok Sky 'a kızıyorum

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Scudo
Paris Nice' i unuttuk.

J. Alaphilippe kaçışta.

148261 dosyayı görüntüle

Milli Sporcumuz Eda Tuğsuz, 18. Avrupa Atmalar Kupası'nda U23 Cirit Atma kategorisinde 60.92'lik derecesiyle altın madalya kazandı

(link)

148263 dosyayı görüntüle

148264 dosyayı görüntüle 148265 dosyayı görüntüle

İki altın daha Judo ve masa tenisinden

J. Alaphilippe kaçıştan erken düştü. Ömer Fraile çok güçlü dünde uzun süre pelotonu çekmişti. 10 km kala hala kaçışta. Arkasında bir skylı bir movistarlı var zaman zaman düşüp tekrar yakalıyorlar.

J. İzaguirre atak yaparak Simon Yates'i düşürdü.

David de la Cruz ve Mark Soler Fraile'yi düşürdü. İzaguirre'ler takipte.

İniş virajında kardeşler düştü bisikletleri birbirine dolandı.

Mark soler sarı mayoyu alabilir.

4.5 km kala Fraile kaçışa yetişti !

Fraile Nibali gibi iniyor nerdeyse.

Son 1 km ye kaçış gurubu girerken s. Yates izzaguirreleri yakaladı.

De la Cruze fotofinishle Fraileyi geçti. Fraile biraz erken açtı maalesef.

Sarı mayo Mark Soler'de kaldı saniyelerle.

148266 dosyayı görüntüle

İzaguirre çok iyi gidiyordu ama çok kötü düştü..Düşmeseydi,sarı mayoyu alabilirdi..Yanında takım arkadaşı da vardı..Yazık oldu gerçekten..
Yine çok iyi bir etaptı..;)
Islak yolda,bisikletle o kadar agresif nasıl sürüyorlar anlamıyorum..Zaten bunları düşünürken,İzaguirre düştü..Çok içten aldı ama virajı..

Tirreno Adriatico yayını da başladı..Son 23 km..

@Cem cm Estaban Chavez olsaydı Simon Yates kaybetmezdi.Domestiğin önemi

Kedi @Mustafa Zeybek in kedisi:D

@Cem cm
Etabı puncheurlara yazıyoruz

@hamlet2006

Evet yalnız kaldı önünde Tim Wellens'in atağına cevap veremedi.

Çok güldüm kediye :D

@hamlet2006
Yok be İnternetten çaldım :D ama şuna yapılabilir aynısı. Adı karamel Screenshot_20180311-173140.png

Boş geçmeyeyim; NBA' deki Türk oyunculardan Cedi Osman ufak çaplı bir sakatlıktan dolayı 2 hafta oynayamayacak.

cedi-osman-sakatlandi,f1OO-Is_CkqCMnuKgWuO0A.jpg

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Cem cm
Süper domestik olarak Daniel Oss var.Yarışta Oss yok muydu?Majka ve diğerleri karın tokluğuna çalışıyor.Parayı Sagan tek başına götürüyor.:)

Kwiato ve Geraint Thomas zamana karşıda çarpışır.kazanan mayoyu kapar

@hamlet2006 Son 3 4 km çekmeye gitti pelotonu sky sıkıcıları kıpırdamadı :snzdglsn: bir kişi daha olaydı yanında yakalanırdı son metrelerde Yates.

Tirreno Adriatico'da 6 etap yarın 12 Martta.Toplu sprint finişe sahne olması bekleniyor.Gün sprinterlerin günü diyebiliriz.
T06_Fano_alt-1024x589.jpg
Sakin geçmesi beklenen bir etap.
Eğer son birkaç gün gibi olaylı geçerse:
fft22_mf2083848.Jpeg

Can dayanmayacak:D

''FreeSoler'' desem çok mu vefasız olurum:rolleyes:

@hamlet2006

Soler değil de Fulgsang'ın canı çok sıkkın söyleniyo. Seneye Movistar'da görürsek şaşmam :D

@Cem cm
Astanadan kaçan kaçana.
Movistar cadı kazanına dönecek iyice:D

@Cem cm Foto olarak nefis ama;yine de üzücü:(
Wouter Weylandt öldüğünde de çok üzülmüştüm.:(

WEYLANDTS-WINS.jpg

Toprakları bol olsun

Marcel Kittel kendini bulmaya başladı.Tirreno Adriatico'da bir etap daha kazandı.
bettiniphoto_0321982_1_2000px_670.jpg

@hamlet2006 Kittel kazandı ama Sagan ne yaptı öyle:eek:
Pelotonun gerisinden öyle bir ivmelendi ki,peletonu resmen ezdi geçti ve yarışı az daha kazanacaktı..
Bu arada Gaviria kazaya karışmasaydı,Kittel bu kadar rahat olamazdı..
Yine de Kittel'in hakkını verelim..Çok güçlü bir sprinter.

@ahlaksız Ben anlamadım Sagan eşelemiş bişeyler ama videodan anlamadım yarın müsait bi ara tekrarı izlicem. :kötü:

@Cem cm Sagan gerçek bir yıldız
Sagan zaferleri umursamıyor......:DBen de iyi anlamda söylüyorum her yanı show:harika:

@Cem cm
Gaviria ve Sagan arka arkaya gidiyorlar..Gaviria kazaya karışıyor,Sagan Gaviria'dan bir şekilde kurtulup yola tutunmayı başarıyor..Bu olay son bir veya iki km kala oluyor..Peloton'un iyice hızlandığı anlarda..Haliyle Sagan yola tutunsa bile pelotonun gerisine düşüyor..Pelotonu yakalamaya çalışıyor..Yanında başka bir takımdan birisi var..Onu arkadan itiyor..''Yürü de,bende senin arkandan geliyim'' diye:D
Sonra bu arkadaş ''bas git'' anlamında kenara çekiliyor:D
O ara pelotonun arkasındaki bir aracın arkasına geçiyor..Sanırım bu araç,yarış koordinatörünün..Hatta spikerlerimiz Sagan'a destek yapıldığını ima ediyorlar:D
Sagan arabayı da geçiyor ve pelotonu yakalıyor..Bir viraj geliyor o arada..Sagan virajı deli gibi alıyor..Kaldırıma filan çıkıyor:D
Sagan çıldırdı yani..
Tüm pelotonu geçiyor..Atıyorum,40 kişi filan vardı..Tam Kittel'i geçecekken,yarış bitiyor:D

Geri