Scudo Sports

fosforlu yelek

Cüneyt Y.

Daimi Üye
Tepki
56
herzaman ilk güvenlik.Biliyorsunuz tourney vitesi hurdaya çıkardım.Kendime uygun acera yı buldum delta bisikletin sitesinde dolaşıyordum giyim sekmesine girdim dlaşırken turuncu fosforlu yelek ve yeşil fosforlu yelek gördüm biri ayrı ürün diğeri ayrı ürün dü ve teki 20 tl idi ve beni yelek merakı sardı ve alacakken bisikletliler derneği amblemli olsun dedim ve o yelekleri aramaya başladım 10 tl ye bir sitede gördüm bisikletliler derneğine yatırılcakmış.Başka bu amblemli yeleği nerde bulabilirim?

Scudo
sizce bu koşu yeleği bisiklet için kullanılır mı ?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
N11 den fermuarlı olanını aldım, diğer cırt cırtlı olanlara kıyasla çok daha iyi bir kumaşı var.. tavsiye ederim ;)

https://i.hizliresim.com/D98Vjz.jpg

edüt: (link)

İki senedir kullanmaktayım ve görünürlüğü ile,sağlamlığı ile son derece iyi bir yelek sunacağım.Kış aylarında özellikle tavsiye ederim.Yelekler üzerinde dikkat ederseniz arttırılmış koyu renk olma farklılığı var.Bu da görünürlük konusunda önemli.Fiyat diğerlerine göre çok fazla fakat 'önce can güvenliği' diyorsak buna değer.

(link)

öyle çok para vermeye gerek yok, gidin hırdavatçıdan 5-7 liraya alın bir tane

@Zekeriya Çab
Valla ben cok begendim
Parasinin hakkini veriyor
Sırt kismi fileli
Iki cebide furmuarli ve katlanip cebine girebiliyor
On kismida yine fermuarli
Spor ve fit kalip
Ben 76 kiloyum bana L beden tam oldu
Netten siparis edip ucretsiz kargo olarak marmara forumdan teslim aldim
Dusunenlere tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@Murat Inan Ben de geçen ay almıştım. Kumaşı, cepleri, kalıbı gerçekten fiyatına göre başarılı. Sırt kısmı fileli olduğundan hem terletmiyor hem de gerektiğinde esneyebiliyor. Özellikle trafikte bisiklet kullanıyorsanız çok faydalı.

• Beğen
Tepkiler: Murat Inan
ya da böye bişey alıp uygun kıyafete yapıştır.paça bandı.PNG

Geri