Scudo Sports

Fosforlu Yelek Yardım

byvahset

Üye
Tepki
2
HERKESE MERHABA BEN HERGÜN BİSİKLETE BİNİYORUMAMA İŞİM GEREĞİ HAVA KARARDIKDAN SONRA BİNEBİLİYORUM BU DURUM İSTANBULUN TRAFİĞİ VE ÇEŞİTLİ İNSAN YAPISIYLA BİRLEŞİNCE BENİ KORKUTUYO BENDE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR GÖRÜNMEYİ AMAÇLIYORUM FOSFORU YELEĞİ DÜŞÜNDÜM BİRAZ ARAŞTIRDIM PİYASADA OLANLAR GENELDE İŞÇİ TARZI YELEKLER BEN DAHA DEĞİŞİL ÖZEL BİŞEY ARIYORUM TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİŞİ VARMI

Bİ YELEK BULDUM ÇOKDA HOŞUMA GİTTİ AMA FİYAT ÇOK UÇUK GELDİ

(link)

Scudo
@byvahset

merhaba,
dechatlonda, 2-3 model yelek mevcut bisiklet reyonunda, 20 liradan başlıyor sanırım fiyatları. bir oraya bakın derim. sizin için zor olacak ise ben buradan bedeninizi öğrenirsem alır gönderirim.
selamlar.

@Mehmet Levent

Bahsettiğiniz mağaza nerde tam olarak ilginz içinde teşekkür ediyorum :)

forum istanbulda esenler otogarın karşısında bende ordan bi yelek aldım daha gecen bahsettıgnız gıbı sadece bı kolsuz yelek var oda 60 küsürdü ama gerçekten güzeldi param yetmedıgınden 16.5 a işçi diye tabir ettiğiniz yelekten aldım ama işçi yeleğiyle alaksı olmadığını söyleyeblirim

İstanbul İMES'de Bin1 diye bir mağaza da var 5 TL, İşMont gibi işçi kıyafet satan yerlerde var 10 TL. Ne gerek var kardeşim benim, 10'larca liraya...:)

Bauhaus'da iş güvenliği bölümünde satılıyor bu yeleklerden. Oldukça da uygun bir fiyata. Muhtemelen diğer yapı marketlerde de benzer bölümlerde bulabilirsiniz.

Geri