Scudo Sports

Fosforlu Yapıştırmalar

Engin ATAL

Forum Bağımlısı
Tepki
347
Bisiklet
Trek
Herkese merhabalar ;

Öncelikle konumu tam olarak nereye açacağımı bilemedim ve buraya açtım. Eğer yanlış ise modlar sövmesin arkamdan :)

Bisikletime yapıştırmak için fosforlu çeşitlik stickerlar arıyorum. Bu tarz yapıştırmaları kim satar acaba biliyor musunuz? Çamurluğuna , kadrosuna ve çeşitli yerlerine yapıştırmak istiyorum. Gece trafikte dikkat çeksin. Görünüm açısından da hoş durduklarını düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Scudo
Reklamcılardan şerit halinde istediğiniz renkte fosforlu bant alıp kendiniz istediğiniz yere yapabilirsiniz.

linktekiler oldukça güzel duruyor, yeşil olanından kullanıyorum
(link)

@Engin ATAL Buyurun sanırım tam aradığınız ürün ama şekiller zevk ve tercih meselesidir :)
Reflektörlü Çıkarma:
1 sheet (4 pcs), 5cm reflective stickers vinyl decal smile face for lovely kids toys, anywhere for visible safety, free shipping
(link)

Ayrıca da ilginizi çekebilecek farklı reflektörlü ürünler için mesajıma bakabilirsiniz bu linkten..
Aliexpress'ten aldığınız ürünler | Sayfa 6 - BisikletForum

@ens_ozdmr @ommemo çok teşekkürler ama bu yabancı sitelerden nakit olarak nasıl alışveriş yapabilirim ? kredi kartı kullanmıyorum. Başka bir yolu var mı acaba?

geçen hafta 2 makara bant attım işime yaramıyor diye keşke buraya koysaydım gönderirdim.

• Beğen
Tepkiler: Engin ATAL
@Engin ATAL Rica ediyorum.. O zaman @Melih Çolak Bey'in belirttiği gibi nakit olarak sanayiden alabilirsiniz ama şöyle bir seçenek de var eğer ki işiniz acele değilse..
"İNİNAL KART" adında D&R'dan 5 TL karşılığında alabileceğiniz online alışveriş kartı ile PTT Matik bankamatiklerden para yükleyerek yükleme miktarınız kadar internetten "Master Card" logolu(anlaşmalı) her yerden alışveriş yapabilirsiniz ve bu kart ING BANK altyapılı,kartı aldığınızda internetten bilgilerinizi dolduruyorsunuz ve telefonunuza gelen mesaj ile aktif oluyor.. İptal etmek de çok basit ve herhangi bir yükümlülük olmuyor. Sanırım 18 yaşından küçükler de velilerinin yükleme izni ile istedikleri siteden alışveriş yapabilsinler diye uygulanan bir sistem ve hem sizler gibi kredi kartı kullanmayanlar hem de internet alışverişlerinde güvenliğe önem verenler için bence harika bir yöntem. Gerekli ayrıntıları internetten İNİNAL KART sitesinden bulabilirsiniz.. Belki bu mesajda aramış olduğunuz ürünü sanayiden bulabilirsiniz ama bu kart özellikle Çin menşeili sitelerden (Aliexpress vb.) Türkiye fiyalarından kat kat daha uygun ürünler almanıza çok yardımcı olabilir.. Ben kullanıyorum ve Aliexpress'ten de alışveriş yaptım :) Herhangi bir sorun varsa o da aylık 1 tl kart kullanım ücreti kesmesidir :) Ama kartta para yoksa onu da almıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: Engin ATAL
Bende bu bantlardan çok var.. Daha 1 tane bile yapıştırmadım. Sarı ve mavi renkleri var. İsteyen olursa kargoyu karşı ödemeli olarak gönderebilirim..

(link)

Geri