Scudo Sports

Fosforlu Vites Kolu Göstergesi

Darke

Aktif Üye
Tepki
34
Bisiklet
Bianchi
Shimano ST-EF 61 vites kolumdaki kırmızı renkli gösterge parçasına fosforlu bir şey yapıştırmayı düsünüyorum.
Sizce güzel durmaz mı gece sürüşünde?
Düşüncelerinizi ve fosforlu kağıt vb. şeyleri nerden bulamabileceğim konusundaki fikirlerinizi bekliyorum

http://puu.sh/97x3i/a032ace212.jpg

Scudo
Güzel olur herhalde....sen dene güzel olursa biz de yaparız :p
Fosforlu şeritler herhalde 3M firmasında olur....:in:

@Emre Yönlüer

Şerit güzel fikirde bana lazım olan 1 cm den bile kısa bir parça :( Nasil yapsam bilemedim ki

ben dışına yapıştırmıştım 1 çizgi şeklinde aara vites belli olsun diye gece ışığın açısı tam olarak yansıtacak şekilde gelmediği için fosfor olarak bş faydası olmadı ama benim işimi gördü.

@Darke

Biz"makas" denen bir icat kullanıyoruz,kesmeye yarıyor :cool: :p

@Emre Yönlüer

Alırken 1 metre fiyatı verip 1 cmden az kullanıcagımı belirtmek icin söylemiştim ama :)

Fosforlu oje alıp sürün, hatta karanlıkta parlayanları da var. bi ara üşenmezsem ben de yapacağım.

@Mert S.
İlk kez duyuyorum fakat gidip takı falan satan yerlere sorucam teşekkürler :)

uygulamanızın sonucunu merak ettim bende aynı şeyden muzdaribim olumlu sonuç aldoysanız bende deneyeceğim

Viteslere bakarak mı yoksa temponuza göre mi vites değiştiriyorsunuz?Yanlış anlamayın lütfen bana biraz gereksiz geldi.Szi yine de kacıncı viteste oldugunuzu görmek istiyor veya görme ihtiyacını duyuyor olabilirsiniz.Kazasız belasız pedallar.

Yıllardır kullandığım bisikletlerde vites göstergesi yok. Hiç de ihtiyaç hissetmedim.

Bende SLX donanım var bir belki iki kere bakmışımdır kadrana..[emoji2][emoji2][emoji106]

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Geri